СасоСаку

СасоСаку

Здравейте казвам се Сакура Учиха. На 17 съм и имам двама братя Саске Учиха и Итачи Учиха. Аз имам дълга до кръста розова коса и диамантено зелени очи...

Глава 1
Здравейте казвам се Сакура Учиха. На 17 съм и имам двама братя Саске Учиха и Итачи Учиха.Аз имам дълга до кръста розова коса и диамантено зелени очи (на тфа му викам похвала xD). Саске и Итачи са близнаци и са на 15. Те двамата имат ониксови очи и коса като от катран.Живеем в имение и сме много богати.Родили сме се в Коноха, но сега живеем в Суна.
-Ставай мила , ще закъснееш.Трябва да ходиш в болницата. -Това беше майка ми.-Микото Учиха.Пълно копие на братята ми или по-скоро те са нейни копия (баси копията тъпи xD).
-Добре мамоо.-Извиках от стаята си.Станах, прозях се и си навлякох първото нещо, което ми се изпречи.Това бяха розова жилетка и сива пола.Слязох доло и закусих.Отидох до Казекагето или по-точно Сабако но Гаара.
-Добро утро Гаара.-Поздравих го с усмивка на лице.
-Добро утро, днес не трябва ли да правиш операция на Сумару.Той се върне в изключително лошо състояние и оживя благодарения на Сасори.А, да ти не го познаваш , но той е човекът измислил кукловодството в нинджа света.Всички много се гордеем с него. Обесни Казекагето
-Добре , аз трябва да тръгвам.-Изнизах се набързо и отидох до болницата.Дните бавно минаваха докато един ден ...
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾