Среща с неочакваното

Среща с неочакваното

Историята се разказва за случайната среща на две деца и едно куче, които нямат никаква представа какво ги чака, как ще се развие приятелството им и приключенията които им предстоят.

Глава 1
В един прохладен, летен ден, Киото се събуди на едно голямо  зелено поле. Докато се осъзнае той видя над себе си едно момче, а до него едно малко  кафяво кученце. След като се изправи от земята, Киото попита момчето до него:

-Къде съм? 

-Ти си на зелената поляна в двора на къщата ми. Виж, това отпред е тя! -Каза момчето. 

-Кой си ти? -попита Киото

-Аз съм Ноа. Ти кой си и как се озова в двора ми? 

-Казвам се Киото. Не знам и не помня честно казано. Туко що се събудих и ето ме тук. 

-Ясно значи не знаеш. Аз живея тук с баба си Футаба и кучето ми Жужуки. Добре ли си? Ако искаш можеш да влезеш тъкмо ще ми разкажеш малко повече, може и да хапнем и без това вече е обяд. - Покани го Ноа. 

-Добре. - Каза с усмивка Киото. 

Двамата влязоха и дълго и на широко си говореха. Стана късно, вечеряха и Киото остана у Ноа, защото нямаше къде да остане, а нямаше как да го оставят сам през нощта и то навън. 

 

 Слънцето изгря и утрото настъпи. Двете момчета отдавна бяха станали и чакаха своята закуска. Вече нямаха търпение да разберат още един за друг и да играят цял ден. На закуска бабата на Ноа беше приготвила доста голяма маса. След това момчета излязоха да играят навън. Ноа реши да заведе Киото на езерото до горичката.

-Ноа защо дойдохме тук? -Попита Киото. 

-За да играем как защо. Можем да хвърляме жабки,да ловим скакалци, да играем на криеница, да се опитаме да ловим риба... И още много други. 

Момчетата играли цял ден. Дори когато времето се смръчило не им попречило и те продължили. Докато играят на криеница обаче заваляло, ама така заваляло, че няма накъде по-зле. Ноа не можа да намери Киото в дъждът и без това го беше страх от гръмотевици , но Киото не знаеше и пътя. (няма как да се прибере) Ноа се прибра и зачака дъжът да спре за да потърси Киото надявайки се, че той е добре. Навън продължаваше да вали, а Киото остана съвсем сам и изгубен в гората под дъждът. 

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Очаквам с нетърпение втора глава.

Вече я качих надявам се да ти хареса!

Браво! Другата глава кога ще я пуснеш

Не знаех, че ще се хареса затова не съм се заема но най-вероятно до неделя вече ще е готова. Благодаря! За пръв път правя Фенфик радвам се, че ти харесва!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾