Сакура и приятели

Сакура и приятели

След като се изкъпа тя се изсуши,започна да се приготвя за срещата,която си беше уредила със Наруто и Саске – нейните приятели.Те щяха да си направят ‘Moovie Fest’ и всеки щеше да си избере филм,който всички щяха да гледат...

Глава 1
Сутринта...
Сакура се протегна и доволно възкликна:
- Охх,спах като пън! – каза тя и отиде под душа.
След като се изкъпа тя се изсуши,започна да се приготвя за срещата,която си беше уредила със Наруто и Саске – нейните приятели.Те щяха да си направят ‘Moovie Fest’ и всеки щеше да си избере филм,който всички щяха да гледат и предварително да донесат на DVD.
Сакура си избра „Флиртология” – хубава комедийка,а Саске предпочете да вземе екшън „Wanted” със Анджелина Джоли,а Наруто взе –„Убийствен етаж” – страшен психо трилър.
Момичето побърза да свали избраният от нея филм и го надписа – “Флиртология”- Сакура(Moovie Fest)”,след като свърши и тази си работа, тръгна към Саске,за да отидат заедно у Наруто.Сакура и Саске бяха много добри приятели и тайно се харесваха много. По пътя тя мина през един зоомагазин.На витрината бяха пуснати малки кученца – ретривърче и малко териерче.На нея много и харесаха,защото тя обичаше кучета.Тя си помисли:”Ех,как ми се иска да имах това сладко ретривърче,но и териерчето е много хубаво...”
У Саске...
-Зъррр,Зърр!
- Идвам – мързеливо се дочу гласът на момче със гарваново черна коса.
- Здравей,Саске! – щастливо поздрави 15 годишното,розовокосо момиче.(Вие се сещате кое,нали?)
- Йоу,Сакура! – отвърна Саске със хип-хоп поздрав.
- Ъм,готов ли си за феста? – попита Сакура.
- Оу,да...Ами ти?
- Да естествено!Кой филм изтегли? – заинтересува се Сакура
- „Wa...” – замалко Саске щеше да каже заглавието но извендъж се спря. – Тайна - със сърказъм каза той.
- Защо ли не се учудвам че не ми казваш? (риторичен въпрос)
- Ърр,хайде да вървим!
- Добре - каза Сакура и двамата тръгнаха.
Беше толкова хубав ден – сакура падеше,ли падаше...(„сакура” – черешово дърво,а не Сакура – героинята,да не си помислите че Сакура е паднала или нещо такова...)
Те минаха по същият път,затова видяха и зоомагазина, пред който Сакура мина на отиване.Тя пак спря там и възкликна колко хубави са били кученцата.Саске му просветна нещо...
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾