Проклятието на Храмът на Кървавата луна

Проклятието на Храмът на Кървавата луна

Самураят Юкана Сенши решава да разкрие мистерията и да сложи край на проклятието, което броди из планинското село Чи ни соматта, въпреки че животът му е изложен на опасност.

Глава 1

В Япония възрастните хора разказват легенда, че в отдалечените планини се издига скрит храм, известен като "Храмът на Кървавата луна". Той е обитаван от отмъстителният дух Акумано Онрио – призрак носещ проклятия. Акумано Онрио някога е била красива жена, която е загубила любимия си, била е обвинена в развратство и е изгорена жива в храма, когато над върха му е била изгряла кървава луна. Според легендата всяка нощ на кървава луна портите на храма се отварят със скърцане и злонамереното присъствие на Акумано Онрио броди из близкото село Чи ни соматта. Всеки, който чуе плача на нещастната жена и не й помогне, е обречен да претърпи ужасна съдба. С течение на годините жителите на селото живеят в постоянен страх от Храмът на Кървавата луна.

Но един ден младият самурай Юкана Сенши се решава да разкрие мистерията и да сложи край на проклятието. И така Сенши предприема пътуване до храма седмица преди нощта на следващата кървава луна.

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Кога излизат новите глави?

Ами не знам още кога ще ги пусна, тъй като имам няколко идеи и не съм сигурна кой вариант ще е по-интересен. Но може би или на 13 октомври или на 20 октомври.

Но ако измисля нещо наистина интересно и мистериозно, може и по-рано да пусна главата.

Много ми напомня на една от мисиите в fairy tail

Досега не съм гледала "Fairy tail", извинявам се, ако случайно ми се е получило нещо подобно от там, надявам се вече следващите глави да се различават! 😔

Яко чакам следващите глави

Много ти благодаря! 😊

Интересно =/

Благодаря, радвам се, че ти харесва! 😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾