Проклятието

Проклятието

Родът на Том е прокълнат и кърваво обвързан с имение в което спи демон който чака да бъде събуден от вечния си съ но се оказва че тя е самото зло и ако бъде събудена , тя ще отприщи своя гняв върху човечеството.

Глава 1
През една топла лятна сутрин Том се събудил от звънеца на входната врата. Той се учудил ,кой може да го търси толкова рано сутринта, но като отвориш вратата нямало никой само някакво писмо на прага му. Том вдигал писмото излязъл пред вратата, огледал се но не видял никого и се прибрал. Отворил писмото, това било уведомление за смърта на неговия чичо, също така в писмото пишело , че е наследил имота в който чичо му живял . Странното било , че Том никога не е знаел че има чичо. Той си приготвил багажа , решил че ще тръгне на другата сутрин.
Минал денят Том ме се чувствал добре  и си легнал. Отново в съня му се явила красивата девойка ,която сънувал всяка нощ, тя винаги била заспала .Том се огледал този път били на различно място .Той легнал до красавицата , Надвесил се над нея и точно преди да я целуне се събудил . Часът бил три през нощта. Том бил целия облян в пот Отново се събудил с чувството че някой го гледа от  ъгъла , но там нямало нищо. Той решил да тръгне веднага и без това пътят щял да бъде дълъг . След  четири часа Том пристигнал в малкото селце. В края на селото там където започвала гората ,се намирало имението на починалия му чичо .Имението било призрачно , изглеждало все едно всеки момент ще се разпадне . Том влязъл вратите скърцали, дървените стълби звучали така сякаш когато стъпиш на станало ще попаднеш . Том не се чувствал добре ,ай бил уморен от дългия път и реши да поспи . Качил се на втория етаж. Погледнал в няколко стаи ,които били пълни с с пласт масови манекени . Имението било много странно ,но той бил прекалено уморен да си задава въпроси . Намерил стая с легло. Легнал и заспал . Пак сънувал спящата девойка, той я целуна , но този пет не се събудил ,красавицата се събудила . Том я попитал как се казва . Тя се огледал и отвърнала че се казва Дива Роза .Но точно тогава той се събудил .Вратата на стаята му се отворила от там се показал някакво грозно същество без очи  с остри зъби  Том бил парализиран . Съществото се приближило ,но в този момент звънецът на вратата позванял ,чудовището изчезнало .Том уплашен скочил от леглото, успокоил се че чудовището си е отишло. Слязъл да види кой е на вратата.

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Доста интересно

Много,много интересно.Първа глава на моя фенфик е супер,супер зле.А това беше ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Благодаря♥️

Радвам се че се е получило интересно ☺️

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾