ПОЛЪХ

ПОЛЪХ

Кукла с живо човешко сърце, превърната в човек без сърце и емоции. Дали шанса за втори нов живот ще разкрие един по- добър живот за Сасори или той завинаги ще остане потопен дълбоко в мрака.

Глава 1
Увод- Ако имах избор щях да кажа, че съм човек който не можеше напълно да стане кукла. Аз съществувам като кукла, но недовършена с жива човешка сърцевина.. Нито като кукла, нито като човек. Скоро ще умра.- думите, които изричах след това вече дори не помнех. Усещах и чувах единствено падащите капки кръв. Видях удара, но може би точно от това имах нужда, най- накрая щях да бъда с майка и татко след смъртта. Предадох се и изгубих съзнание. Последното което видях бяха куклите на майка и татко, първите ми кукли...
...
 Лъчите на горещото слънце бавно започнаха да го разбуждат, същото важеше и за огромната болка, която изпитваше в гърдите. Отвори очи и секунда след това бе принуден да ги затвори заради слънцето. Бавно извъртя глава настрани и докосна болезненото място, беше странно. Отдавна не бе чувствал допира на истинската кожа, прекалено много бе свикнал с кукленото си тяло. В момента обаче дори не долавяше тази разлика, или поне не и в първите няколко секунди. Шокиран отвори очи и надигна глава взирайки се в тялото си. Истинското тяло, от което сам бе пожелал да се откаже преди толкова години. Лежащите до него кукли на баща му и майка му бавно върнаха спомените за не отдавна изминалата битка.
- Какво по дяволите се случи?- не би ли трябвало вече да е мъртъв? Болката и дискомфортът в тялото му обаче не му позволяваха да мисли, затова отново отпусна глава назад и затвори очи.

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Супер, чакам продължение!

Уоу, много интересно звучи. 😱 Надявам се да напишеш и следващи глави, защото историята започва адски добре! 😍

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping