One piece:Ново пътешествие: Преродени легенди

One piece:Ново пътешествие: Преродени легенди

Глава 1: Мистериозният остров Monkey D. Luffy и неговите пирати със сламена шапка отплават отново, техният кораб, Thousand Sunny, прорязва огромното синьо море.

Глава 1

Monkey D. Luffy и неговите пирати със сламена шапка отплават отново, техният кораб, Thousand Sunny, прорязва огромното синьо море. Те току-що бяха завършили едно вълнуващо приключение на Dressrosa, побеждавайки злия Дофламинго и освобождавайки острова от неговото тиранично управление. Но жаждата на Луфи за приключения беше ненаситна и той беше чул слухове за мистериозен остров, който криеше невъобразими съкровища.

Докато екипажът плаваше по-близо до острова, те забелязаха гъста мъгла, поглъщаща водите, което го направи почти невъзможно да се види. Нами, опитният навигатор, се мъчеше да намери път. Изведнъж отпред се образува огромен водовъртеж, заплашващ да погълне кораба.

С бързи рефлекси кормчията Франки успя да насочи Thousand Sunny далеч от опасното течение, но корабът им беше повреден в процеса. Екипажът се озова блокиран на брега на мистериозния остров, който търсеха.

Докато изследвали непознатия терен, те се натъкнали на древни руини, покрити с мъх и обрасли с растителност. Екипажът усети аура на мистика и опасност около острова, но вълнението им за нови приключения надделя над всеки страх.

В дълбините на руините те срещнаха група мощни воини, които пазят древен артефакт. Тези воини не бяха нищо друго освен легендарните герои от миналото, върнати към живот от мистична сила, известна като Камъка на прераждането.

Сред възкресените легенди бяха Гол Д. Роджър, Кралят на пиратите, и Бялата брада, най-силният човек в света. До тях стояха други известни пирати като Шанкс, Ейс и дори покойният брат на Луфи, Сабо.

Екипажът разбра, че камъкът на прераждането има силата да връща мъртвите хора, но също така е събудил древните злини на острова. Група зловещи пирати, водени от нечестив капитан на име Хадес, се опитват да присвоят силата на камъка за себе си и да сеят хаос в света.

Луфи, който никога не се отказва от битка, формира съюз с възкресените легенди, заклевайки се да защити Камъка на прераждането и да спре зловещите планове на Хадес. Екипажът, заедно с техните новооткрити съюзници, участва в епични битки срещу екипажа на Хадес, отприщвайки своите мощни способности на Дяволския плод и стратегически бойни умения.

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾