Ох, мале как ми се искаше да има момичета на работното ми място вместо тия идиоти!

Ох, мале как ми се искаше да има момичета на работното ми място вместо тия идиоти!

Еспасион е готов да започне първата си работа и най вече се надява на романс. Какво ли ще получи той?

И сега седях сам насред всички хора, чакайки да ме изберат. Шансът беше малък, а и имаше прекалено много хора в залата. Сигурно няма да ме изберат. Вече година си търся работа и някак си успях да се добера до това място. Всички които работят тук са силни и се бият с чудовища всеки ден за да пазят нормални хора като мен. Да...нормални. Даже и да бях нормален те все пак ме извикаха тук, в тази зала. Интервюто наистина беше странно. Поискаха да ми вземат кръв. И аз нали съм отчаян се съгласих. Изведнъж чух името си.
-''Еспасион''-Каза човекът на подиума. Чакай какво трябва да направя? Да отида там ли? Бях първият избран и нямаше как да знам. Въпреки това станах и се запътих към подиума. Докато вървях по стълбите сомбрерото ми падна надолу и ми попречи да виждам. В следващия момент усетих как падам. Паднах по лице на подиума.Човекът който викаше хората се засмя. Дойде до мен и ми прошепна.
-''Не мога да повярвам че си ми роднина. Какви ли не идиоти наемат''- Какво? Роднина? Какво трябва да значи това. Да не ни да ме е объркал за някого? 
-''А за малко да забравя. Ако не знаете всички тук сте мои далечни роднини. Може да мислите за мен като за свой пра пра пра пра пра- схващате. На практика ви се водя дядо. Въпреки че има много по стари тук от мен. Нека обясня. Аз съм Крис. Човекът който управлява тази организация...''- Всички ахнаха, дори и аз-''...Може и да не си личи но аз не съм от това време. Преди много, много години аз бях вкаменен по причини които няма да разасня. Наскоро бях освободен от своя каменен затвор И ето ме тук. Тази Организация съществува и от времето през което бях вкаменен. Но сега като съм тук си върнах поста на шеф''- Крис се обърна към някакъв друг и му каза нещо което само аз чух-''Нали така, Алекс, загубеняк''- Алекс се обърна на страни. Аз веднага познах този Алекс. Той беше навсякъде по новините защото е побеждавал свръх мощни чудовища. Той беше основателя на тази организация. Но изглежда сега че този крис е взел позицията му.
-''Както и да е. При интервютата трябваше да вземе кръв от вас за да видим дали сте ми роднини. Само хора които имат връзка с мен могат да бъдат наети. И сега ще изброя тези хора''-През цялото това време аз бях на пода и го гледах. Той започна да изброява различни имена но аз все още мислих над предишното което той каза. Аз съм му роднина? Той изглейда на 19 годишен, а аз съм на 25. Как така той ще ми е дядо. Бил е вкаменен и сега се е върнал? Не мога да вярвам на това. След церемонията Крис лично ни даде униформи и ни изпрати в къщи с думите ''Ако не ви видя утре на работа лично ще се отърва от вас''. И така се прибрах чудейки се в какво се забърках. Но това което повече ме интересуваше беше дали ще има момичета в моята дивизия. Изглейда че всеки човек е назначен в дивизия с максимум он седем човека. Мале, колко ще съм щастлив ако ме сложът в дивизия с 6 момичета. Ще бъде като рай на земята. Сега това ме мотивира! Легнах си веднага за да може утре да бъда бодър...Това не сработи. Първо защото не ми се спеше и второ защото беше обяд.

Коментари за глава 0

Публикувай своето мнение...

Aidi adi moje sa 4ite ama pac mi sa stuva 4i tupi hora

mi staa mu mn chetini ne si stuva soto ma murzi i nee granonto napisanu. Ne staa maniak

da beshe malko po gramotno nali sme bg sq

avatarДеактивиран акаунт05/Oct/2020г. 11:26ч.

брат аз редактирах грешките преди да го пусне ма той не слуша и го мързеше да ги поправи

Manqk ok ama kato go prochetoh i izvednuj mnogo qko mi sa dosra

avatarДеактивиран акаунт05/Oct/2020г. 11:18ч.

знаеш че автора е добър щом те пренася в историята

em pa da ami to dobre sha me prenesa ama mene mi sa seras i sq kopraim she ,mi serem na istoriqta li?/

avatarДеактивиран акаунт05/Oct/2020г. 11:40ч.

Ами брат то онлайн обучението за туй

avatarДеактивиран акаунт05/Oct/2020г. 11:40ч.

е

avatarДеактивиран акаунт05/Oct/2020г. 11:17ч.

Мале мега епик е

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾