НаРуТо ИсТоРиЙкИ

НаРуТо ИсТоРиЙкИ

Беше събота следобед и докато Наруто гледаше телевизия и скучаеше той реши да направи една малка пакост на Саске. Той бе решил да прати на Сакура бонбони и цветя от името на Саске.

Глава 1
Беше събота следобед и докато Наруто гледаше телевизия и скучаеше той реши да направи една малка пакост на Саске. Той бе решил да прати на Сакура бонбони и цветя от името на Саске. Така и стана.


След няколко часа когато Сакура отвори вратата си тя видя букета с цветя и бонбоните.След това тя прочете картичката и видя че е от Саске.Тя се изчерви.След това се върна в къщагта си,остави бонбоните и цветята и се запъти към магазина за да купи нещо за ядене.


На следавщата сутрин Саске позвъня на вратата на Наруто много ядосан.
-Наруто какво си мислиш че правиш?Какви са тези цветя и бонбони?!-след като каза това последва един голям удар от Саске за отплата.-И следващият път когато мислиш да пращаш цветя и бонбони на някое момиче поне напиши своето име!


Докато Сакура вървеше радостна за магазина тя видя Саске и много се изчерви.
-О!Саске,здравей!Много ти благодаря за бонбоните и цветята!Невероятни са!
-Виж Сакура...Те не бяха от мен...
-Но на картичката пишеше твоето име!
-Да,знам.Това беше един номер от Наруто.
-Оу!Разбирам!
-Извинявай!
-Няма нищо!Свикнала съм да ми правят разни такива номера.А ти как си?
-Добре!Благодаря.Тъкмо се прибирах в къщи.Довиждане!
-Чао!Ще се видим скоро!


След като Сакура се прибра в къщи,тя реши да направи пижамено парти у тях довечера.Тя започна да мисли кой да покани на партито.
-Така...Да видим.Ще поканя Наруто,Тен Тен,Хината,Саске...По добре да не сме много хора защото става много претъпкано а моята къща е малка.-и така тя започна да пише поканите.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping