Глава 4, Naruto FanFik ~ Поколение ~

Глава 4, Naruto FanFik ~ Поколение ~

Глава 4Неочаквано развитие ( Тайната )

Наруто изглеждаше по-висок от колкото когато замина. Сега здравото му, но слабо тяло бе наедряло. От далече си личеше, че това е фигура на мъж. Широките му рамене се подчертаваха благодарение на небрежно разкопчаната бяла риза. Черният шлифер стигащ до коленетеq в съчетание с черният му панталон ярко контрастираха с русата му коса. Сега тя бе леко по-дълга и придаваше на мъжа малко дивашки, но много секси вид.
Наруто вече не беше момче, а мъж. И то какъв! – това бяха мисли на повечето жени в стаята, включително и на Сакура.
Той вървеше бавно, докато стигна главната маса, след което се обърна, облягайки се небрежно на нея. Погледна някогашният си съотборник, най-добър приятел и враг, продължи:
- Ако Учиха Итачи е жив, той все още е член на Акатски и преследват Джинчуурики. Също така ти имаш ново семейство, а той нов мотив да го унищожи! Заради нападението на Коноха над Акацки преди 16 години, сега групировката имат личен интерес да разрушат селото, а Итачи ще има перфектната възможност да довърши клетвата си! – тук Наруто спря, поглеждайки синовете на Саске и съпругата му – Сакура – Да унищожи всички живи представители на клана Учиха?
- Теб какво те засяга това, Наруто? – Саске се разгневи. Знаеше, че е прав, но не искаше той да го поучава – Моето семейство е в опасност, не твоето!
- Грешиш, Саске. – отвърна приятелят му – Той има основание да преследва както твоето, така и моето семейство. Май най-добре ще е да ви запозная със съпругата си Уишине, но може би трябваше да я представя с бащината й фамилия ... УЧИХА. Учиха Уишине.
Всички зяпнаха, извръщайки глава към жената, пристигнала с Наруто. До момента тя просто стоеше до дъщеря си, но чула съпругът й да произнася името й се запъти към него. Когато стигна главната маса застана до Наруто позволявайки да я хване за ръка и обърна поглед към събралите се. Уишине бе удивително красива с дългите си кестеняви коси спускащи се на едри букли до кръста. Очите й имаха типичният за клана Учиха цвят. Бяха дълбоки и непредсказуеми! Имаше висока, но слаба фигура. Не кльощава, просто стегната. Зелената туника с черни панталони й придаваха екзотичен вид.
Тя позволи на всички да я огледат, докато нейният поглед не се отделяше от очите на Саске. Изчака да заглъхнат учудените възклицания и заговори:
- Преди годиниq докато бях малкаq прогониха семейството ми от клана Учиха, защото баща ми се опита да развие забраненият Шаринган. Когато пораснах, случайността и лошият късмет ме срещнаха с Итачи. Разбирайки коя съм, го обхвана любопитството дали съм развила този Шаринган и до каква степен. На косъм от смъртта, някак си успях да избягам. Тогава, след време щастието ме срещна с Наруто. От него разбрах, че Итачи вече не е жив и няма, от какво да се страхувам. И двамата бяхме наранени, и двамата бягахме от миналото си в търсене на по-добро бъдеще. Така съдбите ни се преплетоха завинаги. – казвайки това, тя погледна с любов съпругът си - Мислехме, че е мъртъв, когато преди около месец имаше нападение над мен. Така разбрахме, че Итачи е жив и знае за мен и Наруто. Също така знае, че децата ни имат наследствено Шаринганът на Учиха! – при тези думи всички погледнаха Йондайме и Корин.
- Не може да бъде! – каза Сакура. Саске гледаше жената пред него. Вече знаеше какво се опита да му каже Наруто, но искаше да разбере още нещо. Нещо важно!
- Наруто, защо децата ти имат чакрата на Кюби? – това бе въпрос, който всички си задаваха, но никой не смееше да попита. Но вместо Наруто отговори Джирая:
- За да може Наруто да контролира Кюби, а не обратното изработихме техника, с която чакрата на девето-опашатата се смесва с неговата и става част от него. Това беше необходимо заради безопасността на всички и най-вече за самият Наруто. До преди 16 години той контролираше лисицата със собствената си чакра и воля, но обземеше ли го гневът, да я спре беше невъзможно. Разбрахме, че единственото противодействие срещо Кюби е неговата собствена чакра и мощ!
- Когато се роди Йондайме – продължи Наруто – По-някакъв странен начин аз можех да разбера къде е, и как е! Когато порасна вече беше ясно - чакрата на деветоопашатия течеше във синът ми. Въпреки, че не е от източника, тя се равнява по мощ и сила с тази на Кюби, но има един недостатък, който при демонът липсва. Както при всяка нинджа, чакрата на децата ми има лимит. Разбра защо Итачи е след семейството ми, а сега също защо и Акатски ще преследват освен мен и децата ми.
- Интересува ме защо, когато разбрахте, че Учиха Итачи е жив, не изпратихте веднага вест? – изказа мислите си Тсунаде.
- Със съпругът ми щяхме да съобщим за това на Джирая-сама, когато решихме, че може да е капан и най-добре е първо да се уверим в правотата си преди да изпратим вестта. – отговори Уишине – Затова изпратихме Корин на чунинския изпит, а Йондайме да осведоми Гаара-сама. Сега обаче сме сигурни в правотата си и решихме, че е време да се завърнем в Коноха. Все пак имаме общ враг, а в лицето на Наруто вие имате примамка и за Акатски. Всичко чуто до момента потресе шинобите на Коноха. Новината, че Наруто е жив и отгоре на всичко е женен за Учиха им се струваше невероятна! Но най-плашещото бе мисълта за силата на Кюби и Шаринган обединени! Тези деца не бяха обикновени.
- Така значи – чу се за първи път гласът на Какаши – Бях чувал за нинджа на пясъка, която наричали десетият демон! Предполагам, това си ти. – той погледна Йондайме.
- Хаха, поласкан съм, че ме имаш достоен за това прозвище – отговори му той – Но ... този прякор принадлежи на сестричката ми! Корин.
Това вече беше в повече за всички. Те гледаха с невярващ поглед към ангелското създание опряло се небрежно на стената. Че кой би нарекйл това девойче демон? Всички се засмяха решили, че той се шегува, но смехът им остана без отговор. Корин стоеше и наблюдаваше всички. Не я дразнеше това, че не я взимаха на сериозно. Нищо свързано с който и да е от Коноха, не беше в състояние да я заинтригува.
- Добре, стига толкова! – провикна се Хокагето – Насъбра се много нова информация и трябва бързо да изготвим план за действие. Всички да се приберат по домовете си и да помислят над това. Утре сутрин пак имаме съвещание. Сега остава само и Орочимару да възкръсне някак си! – каза си тя с ирония. – Наруто, Уишине, Саске и Сакура, както и Какаши, след половин час в кабинета ми! Трябва да поговорим! – След това тя се обърна към старейшините, каза им нещо и излезе.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾