НаруХина

НаруХина

Наруто не бе виждал Хината от 2 години и половина още от денят в който напусна селото за да тренира с Джирая. По стечение на обстоятелствата, след завръщането си той беше затрупан с мисии и така и не я бе виждал. Наруто я изгледа от горе до долу и...

Глава 1
Беше слънчев летен ден в Коноха.Птичките пееха,слънцето грееше а хората бързаха наляво-надясно и всеки вършеше своята работа.Бяха минали 2 месеца откакто Саске бе убил Орочимару и се бе завърнал в Коноха.
Наруто се събуди.Беше 10:00 сутринта и той зарадвано стана.Наруто отиде в кухнята и започна да яде, но изведнъж на вратата се почука и познат глас го повика:
-НАРУТО!!! ОЛИГОФРЕН ТАКЪВ! СТАВАЙ...СЪС САСКЕ ТЕ ЧАКАМЕ ОТ 3 ЧАСА! Забрави ли за тренировката със отбор 8...! Оох ИДИОТ разбира се че си забравил! ХАЙДЕ ПОБЪРЗАЙ!
Наруто изтича до вратата и отвори:
-Сакура-чан! Какво правиш тук? Колко е часът?..ЛЕЛЕЕЕЕЕ ТРЕНИРОВКАТА! (чак сега зацепи)
Мамка му колко съм глупав!!! Как можах да забравя?! Идиот,идиот,идиот...-си повтаряше Наруто докато се обличаше.
Сакура се изнерви и изрънжа:
Оох...Хайде Нарутоооо....!
Когато русокосият шиноби стана готов, той и Сакура се запътиха към тренировъчната площадка.Там ги чакаха Саске, Куренай, Киба,Акамару, Шино и Хината.
Наруто не бе виждал Хината от 2 години и половина още от денят в който напусна селото за да тренира с Джирая. По стечение на обстоятелствата, след завръщането си той беше затрупан с мисии и така и не я бе виждал. Наруто я изгледа от горе до долу и едвам я позна. Тя бе доста променена. Беше станала по-висока с по-дълга коса и красиво тяло, единственото което не се бе променило в нея беше срамежливият и характер. Тогава някой прекъсна мислите му:
-Хей Наруто! Кво става? Ти се сети да дойдеш!-Коба раздразни Наруто
-Идиот! Чакаме те от 3 часа!!!! Толкова си тъп !
-САСКЕЕЕЕЕ!-извика Наруто но Какаши се появи от някъде и ги спря.
-ОооОоо....Какаши-сенсей! Това сте вие!-Наруто погледнал с обичайната си ухилена физиономия.
-Разбира се че съм аз Наруто...Кой друг?-изхили се Какаши след внезапната си поява.
-Не се хилете сенсей!-Сакура се намеси-И вие закъсняхте...!!
Тогава Какаши изтърси поредното си оправдание
-Ъм...Изгубих се по пътя на живота!-след което настъпи неловко мълчание.
Изведнъж Наруто реши да разруши тишината с един от глупавите си въпроси:
-Таа кога ще започне тренировката?
Всички го погледнаха учудено и Саске му отговори:
-Тя вече свърши, загубеняко! Докато те нямаше тренирахме!
Момчетата се раздразниха още повече но Куренай ги прекъсна:
-Добре момчета, ще спорите друг път, сега аз и Какаши трябва да обсъдим нещо много важно така че трябва да се разкарате!
Всички се разотиваха, а Наруто и Киба тръгнаха заедно защото бяха в една посока
-Лелееее Куренай-сенсей как ни разкара!-Наруто се обърна към Киба който започна да се хили като ненормален.Очевидно на него често му се случваше
-ХАХА...Спокойно...Мина леко! Не си я виждал като види Асума-сенсей...Готова е дори да те убие само и само да и се махнеш от погледа...ХАХА..Веднъж с Хината си ходели по улицата и си приказвали.От някъде излязъл Асума-сенсей и Куренай така избутала Хината ,че паднала върху някфа сергия с плодове и трябвало да плати щетите!ХААХАХАХАХА-Киба не спираше да се хили а Наруто едва стоеше прав:
-ХАха..Ти ме разби...Тя е луда да направи това с Хината!
Киба се ядоса понеже тя му е учителка и беше готов да разкъса Наруто но се успокои и каза:
-Не, просто е влюбена! Ти не си ли бил влюбен?
-Да,всъщност...-Наруто погледна надолу,той знаеше колко много обича Сакура и мисълта че тя излиза с най-добрия му приятел го натъжи, но не знаеше дали наистина тази обич е повече от приятелска.
-Хеи къде се отнесе?-попита Киба като видя Наруто някак се замислен-Няма значение...Знам че мислиш за Сакура! Слушай....Ще ти дам един съвет!
-Ти?-учудил се Наруто
-Да аз...Слушай...Забрави Сакура! Тя излиза със Саске. Ти знаеш че тя си пада по него още от академията, очевидно и той е влюбен. По-добре не и влагай надежди...
Наруто се замисли...Той знаеше че Киба е прав но от къде на къде можеше да се бърка във взаимоотношенията му със Сакура..
-Виж Наруто, ти си ми приятел, винаги съм уважавал мнението ти. Ти знаеш...Но щом става дума за Сакура, не мога да те оставя да се измъчваш. Тя е най-добрата ти приятелка, остави я да бъде такава, не я въвличай в авантюри защото ще загубиш не само нея, но и приятелството и. Разбираш ли?
-Да Киба. Схващам идеята, но не мисля че можеш да ми помогнеш...Е аз съм до тук!-Те бяха стигнали до къщата на Наруто.Той се сбогува с Киба и влезе в къщата...Наруто легна на леглото си и се замисли за чувствата си към Сакура.Сякаш те не бяха същите.Чувствата които изпитваше към розовокоската преди и сега бяха различни...Някак си вече не изпитваше същата любов към нея.Тези мисли съвсем объркаха главата му и той реши да ги игнорира.Той стана от леглото си и се запъти към банята.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾