Мистерия фенфикшъни

Кутия от ада

Кутия от ада

ColorfulwinterМистерия4 Глави9 Ком.

Край град Хору се появява мистериозна кутия. Всеки, които се докосне до нея или изчезва или полудява. Затова кутията получава името Кутия от ада. Не след дълго точно над нея в небето се отваря дупка и нещата започва да стават все по-мистериозни и опасни.

Electricity in corpore

Electricity in corpore

ColorfulwinterМистерия9 Глави5 Ком.

Всичко започна, когато станах свидетел на нещо, което по принцип не би трябвало да съществува, даже все още не мога да си го обясня, но от тогава живота ми се преобърна и вместо да бъда обикновено момиче аз изживявам най-големия си кошмар.

Мистериозният старец от планината

Мистериозният старец от планината

Tenko_BetsaМистерия1 Глави2 Ком.

Историята за една легенда. Анонимен старец, както го древните писания, но от разказите, предавани през поколенията, той бива разгледан като един пример за подражание - силен и мъдър, той е перфектният човек. Дали е съществувал някога, можем само да гадаем

False Detective

False Detective

SinМистерия1 Глави4 Ком.

Ито Холмс, детектив в Лондон 1888г, се опитва да разреши мистерияте на кубът, даден му от баща му. Джак е ловец на нечовеци (Хора със свръхестествени сили). Той се опитва да бъде нормален и да забрави своите убийствени импулси. Тази история е за двама..

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾