My hero academia

My hero academia

✨Завършена✨ Реших да напиша история за това аниме, тъй като имам идеи😁 Желая да предопредя, че има насилие и псуване :) Предварително се извинявам за правописни, граматически и всякакви грешки😅😕

Глава 1


Беше тъмна вечер. Всички вече спаха. Но не и злодеите...


Курогири се телепортира при бърлогата на Шигараки. Той седеше и сякаш чакаше нещо. С него бяха Тога, Даби и останалите от Лигата на злодейте.
-Шигараки, мисля че е крайно време да задействаме плана. Организацията се съгласи за съдействие. Всичко вече е готово. 
Злодея загледа Курогири и стана. Усмихна се и погледна към останалите.
-Приятели, май е време да започваме. Пригответе се за действие.
Останалите се усмихнаха с него. Всички бяха щастливи, че най-накрая ще започнат с плана си. Това може би щеше да бъде най-успешният им план.


П.О.В Деку


Алармата ме събуди. Веднага станах и се приготвих за поредния ден. Принципно всеки ден съм развълнуван за училище за да се видя с останалите и тренирам за герой. Облякох си униформата и се обух. Излязох от стаята вземайки раницата си и съм готов за новия ден. Като повиках асансиьора в него вече беше Асуй. Усмихнах ѝ се и помахах.
-Добро утро Асуй-чан!
-Здравей, Мидория-кун. И ми викай Цую.
-С-съжалявам Цую-чан.
Заговорихме се за очакващият ни ден. Когато излязохме от асансьора видяхме и останалите във всекидневната.
-Хей Деку-кун -дочух гласа на Урарака. Зад нея беше и Ида. Отидох при тях.

Видях и Качан да идва.
-Добро утро К-качан.- леко нервно го поздравих. Той ме погледна леко ядосано.
-Тц, разакай се шибан Деку!
-Аз с-съжалявам...
Той тръгна напред и отиде при Киришима.


П.О.В. Никой.

Всички тръгнаха към ЮА. След около 5 минути бяха пред училището. Всъщност на всички им бяха безинтересни часовете. Повече очакваха часовете за герой.
Айзава влезе както винаги уморен. 
-Приготвяйте се по-бързо за часовете.- рече той

Часовете започнаха. За тях времето минаваше бавно докато учителите обясняваха уроците.

Най-накрая последния звънец би. Всички се насочкиха към съблекалните. Преоблякоха се с екипа за физическо и влязоха в салона за тренировки. Почнаха да загряват и учителят им дойде. Айзава заговори към всички.

-След 2 седмици клас А и Б ще се изправят един срещу друг за да се провери до колко са развили уменията си за битки.За това за сега упражнявайте решителните си атаки и издражливостта си. За сега ще ви разпределя по двойки според дарбите ви. Разбрахте ли ме всички?- учениците се съгласиха.

 Класният разпедели учениците. Деку беше с Киришима, защото да развие стила с крака върху хора, а Киришима да може да понася ударите.Всички отидоха на посочените им места.
-Да го направим Мидория!-рече Киришима. А  Деку само му кимна с усмивка.

Киришима активира дарбата си, а Изуку използва обичайните 5% от силата си и насочи ритниците си към него. Така започна тренировката им.
Минаха около 3 часа, но най-накрая приключиха. Уморени, всички се върнаха директно в обежището си. 
Ида, Урарака и Деко седнаха във всекидневната и заедно почнаха да се подготват за утрешния тест.

-Пу, мисля че сме готови.-рече Урарака след около час и половина.
-Съгласен съм Урарака-сан.-отвърна Ида
-Радвам се, че се подготвихме. Аз ще отивам към стаята си.
П.О.В. Деку
Вече беше сигурно към 21-22. Върнах се вече в стаята си. Чувствах се много уморен от тренировката и ученето. Оставих си раницата на бюрото и загасих лампата насочвайки се към леглото си.

Изведнъж усетих някой да ме сграчпва. Усетих нещо странно около врата си. Нашийник? Нечий ръце преминаха покрай рамената ми и така не можех да си движа ръцете. След това ми сложи някаква кърпа на устата и носа. Не можех да дишам... Опитах се да крещя... Активирах дарбата си за да го ударя.
Чакай...Защо не мога да активирам дарбата си!? Да не е отрова това на устата ми? Кой го прави? Беше тъмно и не можех да видя човека. Значи е злодей, но как е влязъл в ЮА?

С все сили се опитвах да се измъкне от хватката му. Лека-полека започна всичко да ми причернява. Вече губех силите си. Усетих как ме пусна на земята. Но не можех да се движа. Вече нищо не усещах....
По дяволите... Какво става....


Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Мога е интересно....браво ставаш за писане и не знам как ти е хрумнало това...всъщност не е до това само и на мен ми хрумват подобни ама не мога да го напиша наистина браво💜💜😌

koa izliza 2 glava?

Утре или днес:)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾