Мястото За Което Не Трябваше Да Зная

Мястото За Което Не Трябваше Да Зная

Сериозно.... Как може само от 3 думи които си чул да си говорят някакви хора да изпаднеш в прилучение с убийства, магия, чудовище и скрити улици. В тази книга ще разберете как може да се стигне от това до това, ще видите невероятното приключение на Ямисо.

Глава 1
Днес е нормален ден. Просто нормален ден... -Така си мислех в началото.....
10 ноември 2017
Ямисо тръгваше към магазина, беше мрачен ден. Ямисо е момче на 16 години което живее само във неговия апартамент изплатяван от неговата баба. Въпреки тъжните емоции които навяваше денят това беше нормален ден за Ямисо. Когато стигна до магазина там видя двама човека със наметала и качулки. Те тръгнаха към някаква странна тъмна уличка, Ямисо незнайно защо реши да ги проследи. Те влизаха все по навътре и по навътре в улицата, и разбира се Ямисо ги следеше отзад. Вече бяха изминали много разтояние и на Ямисо му се стори че улицата е безкрайна. 
Всеедно минаваха през едно и също място няколко пъти вече. Най странното беше че докато ходеха единия човек беше изправил ръката си напред всеедно се опитва да пипне нещо. Тези двама човека изведнъж го усетиха и се обърнаха към него той хвърли от паника неговата торба със покупки. И веднага скочи зад една кофа от стряскането заради хвърчащата торба от която падаха покупки (не им е направила нищо просто човек се стряска като нещо изкочи така неочаквано) човека който си беше изправил ръката я свали и някак си тези хора изчезнаха от странната улица, но Ямисо остана вътре.

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунт17/Jun/2022г. 05:15ч.

backrooms ig XD

tva go bqh naprail mnoogo predi cqlata taq rabota s the backrooms da stane viral ama taka i ne go produljih

за сега изглежда интересно😀

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾