Лудост и мизерие

Лудост и мизерие

Беше посред нощ, небето бе розово, а луната грееше в синьо (лол). Дейдара се опрааше за лягане, а Сасори го гледаше и встрани изглеждаше като простряни гащи. Изведнъж в банята им се чу странен шум.

Глава 1
Беше посред нощ, небето бе розово, а луната грееше в синьо (лол). Дейдара се опрааше за лягане, а Сасори го гледаше и встрани изглеждаше като простряни гащи. Изведнъж в банята им се чу странен шум. Дейдара се напраен на ударен, а Сасори само извърна поглед натам. След малко светкавици засвистяха и след няколок сек наместо баня, имаше една голяма дупка. Очите на Дейдара станаха колкото на дини и ченето му удари у земята. Сасори сякаш си остана като статуя.
- Дейдаро, пак ли се опитваш да взривиш скривалището?! - чу се крещенето на Пейн от коридора.
Дейдара не можеше да реагира ... Там, в голямата дупка стоеше един гол, голеничък, както майка му го е родила Тоби! Той имаше къса черна коса със заострени върхове, мускули петорно по-големи от тези на Дейдара и безизразно лице, което излъчваше агресия. Тоби се приближи към двамата и ги огледа. накрая се спря върху Сасори и рече:
- Дай ми дрехите си!
Сасори се намръщи:
- Па от къф зор?
Тоби се приближи и с едно бързо движение изтръгна сърцето на Сасори и го сплеска. Очите на Дейдара се разшириха двойно повече и той сякаш си глътна езика докато наблюдаваше как странният тип разсъблече партньора му и навлече дрехите му. Дейдара реши бързо да се скрие докато странник извършваше тези неща, но за съжаление не успя. Тоби се спря на него и го попита:
- Искаш ли да живееш?
Тръпки побиха Дейдара и той извърна лице. Имаше израз на наебан от вълк заек.
- Ъм .... да ... ън ...
- Тогава ела с мен. - странник беше привършил с преобличането и грабна най-близкото нещо, което видя - една от перките на Сасори.
След това най-спокойно разби вратата с нея и се запъти към изхода на скривалището. Погледна Дейдара с вледеняващ поглед, което накара русокосият да скочи бързо на крака, да грабне няколко торбички с глина и да тръгне напред.
Преди да излезат, пред тях се появи Хидан, който носеше чаша бира, изглеждаше много вбесен и си мънкаше:
- Оф, леле, тоя Какузу, да му еба сърцата, някой ден ще го залея с конска тор.
След като видя странника и Дейдара той се упули и гневно изрече:
- Къв си пък ти?! И Гейдаро - Що си с тоя?!
Странникът не чакаше и бързо занити Хидан на пода. За съжаление на Тоби, Хидан бе безсмъртен и веднага се изправи.
- Абе, удряш кат няква стоманена врата бе пич. - Хидан разтърка раненото му място.
После бързо извади копието си и нападна Тоби. От своя страна странникът завъртя перката от Сасори и бързо отби копието. Дейдара само гледаше и сякаш се наслаждаваше на това, защото не веднъж Хидан му бе хвърлял глината в езеро и подрязвал "красивите" му кичури. Хидан бе грабнал тризъбеца си и отново нападна странникът и този път сякаш оцели - поряза го в гърдите. бързо изблиза кръвта, начерта Джашин кръг и се набоде с катараната си. Странникът гледаше любопитно. За свое учудване, нищо не се случи ... Хидан беше прецакан! И докато се опитваше да се съвземе, главата му се оказа на няколко метра от тялото му ...
Последваха силни псувни ... Те успяха да разбудят Какузу, който си мислеше, че Хидан отново е счупил нещо. За съжаление откри нещо много по-сериозно ...
Странникът бързо хвана Какузу и го занити в стената. Оказа се клонинг. Какузу знаеше как да се защитава. Той бързо извади една от васките си (огнената) и пусна катон огнена топка по опонента си. Той от своя страна, прецизно избегна удара като само бе поразен в лицето от лявата страна. Разкри се ужасна гледка - там се виждаше ендоскелетон, метал. Какузу много се изненада. Изведнъж той видя как окото от дясната страна на опонента му стана на шаринган и чу произнасянето на думите:
- Порно шаринган!
Изведнъж Какузу почувства нещо много странно. Отнената му маска изведнъж извади един петметров хуй и го вкара в задника на Какузу! Горкият, падна на пода от болка и от задника му тукна обилно кръв. През това време Хидан се спукнаше от смя като гледа как партньора му пада на земята и от гъза му потича кръв. Порно шарингана разбира се, бе генджутсу.
- Това няма да го задържи дълго. Бързо, нахправи птица! - металният странник заповяда на Дейдара.
Дейдара се замая от всичко това. Как можеше тоя да знае способностите му. но както и да е, Деяй бързо оформи две птици от глина и двамата се качиха на там. И докато останалите от Акатски се появат, тях вече ги нямаше. Като всички се чудеха кво е станало, Итачи само си каза:
- Задава се буря ...
**************************
Следва продължение ....
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾