Глава 6, Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

Глава 6, Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

Глава 6Стари приятели

Щом прекрачиха прага невиждана гледа се разкри пред очите им.Навсякъде имаше хора,а най-вече млади дами.Украсата беше добре подбрана,поредбата демонстрираше изискан вкус,а нежната мелодия на пианото издаваше харектара на рожденичката-помисли си Саске.
-Лорд Учиха,радвам се да ви видя!-Каза един дълбок мъжки глас.Беше Тио Харуно.
-Аз също,лорд Харуно.Празненството е великолепно,както винаги.-Отвърна Саске и двамата си стиснаха ръцете.-Нека ви представя най-добрия си приятел-херцог Наруто Узомаки.
-Много ми е приятно да се запознаем,лорд Харуно!-Каза весело блондина и му подаде ръка.
-Аз,също млади момко!-Отговори Тио и двамата се здрависаха.-Налага се да ви оставя,имам малко работа.
-Да,разбира се,вървете.-Овърна Саске и се обърна към Наруто,който оглеждаше наоколо.Той бе присъствал на много такива събития,но подобно преди не беше виждал.Тук всичко беше спретнато,сякаш самият крал щеше даойде.
-Ей,Саске! Това ли беше бащата на бъдещата ти съпруга?-Попита той.
-Да,той беше.-Отговори му чернокосия.Наруто се позамисли,но не каза нищо.Приближи се до масата и си наля вино в една чаша,докто приятелят му се беше заговорил със свой познат.Тъкмо обаче да отпие от червеното вино,когато някой го блъсна в гръб и течността се разля по пода.
-О! Много съжлявам,не ви видях!-Каза притеснен женски глас.Когато девойката се надигна да види в кой се е блъснала,остана изненадана.
-Наруто?!
-Ино?! Какво правиш тук?-Попита още в шок русокоското.
-Помагам на роженичката.Ние сме най-добри приятелки.-Каза тя и се усмихна.-А ти какво търсиш тук?
-Дойдох с моя най-добър приятел,който изчезна някъде.-Отговори й той.-Значи Саске ще се жени за най-добрата ти приятелка!-Извика очудено Наруто и Ино го изгледа объркано.
-Кой?Какво?!
-Саске ще се жени за лейди Харуно.-Повтори още ведъж блондина.-А в прочем,къде е тя?
-В стаята си.И аз не знам какво прави още там,но както и да е.По-добре да отивам при нея.-Каза тя и забърза към стълбите.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾