Глава 4, Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

Глава 4, Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

Глава 4Рожденият ден (част втора)

Дните долитаха и отлитаха.Времето минаваше,идваше големия ден.Прислужниците,готвачите и икономите още преди седмици се бяха заели да подготвят всичко необходимо.Из целия дворец Харуно цареше еуфория.
В балната зала се подреждаха от лявата страна дълги маси,покрити с големи бели покривки.Върху тях бяха наредени кристални чаши за вино и снежнобели маки кошнички с червени и бели рози.Златните пердета от дясната страна бяха спретнато вързани с жълти панделки.Керамичният под блестеше от чистита,а от кухнята се носеха ухания от най-различни ястия.Всичко трябваше да бъде перфектно,планирано до най-малката подробност.
Някъде из двореца обаче само един човек не го интересуваше всичко това.За този човек невидимите вериги на брака се затягаха малко по малко.Лейди Сакура нямаше избор.Тя трябваше да се омъжи за него.Поне да знаеше как изглежда..! Ами ако е някой грозник с глямо его? Неее...А какво ще стане ако е така?
-Утре е голямият ден...-Каза си с въздишка младата лейди.После се напъха на топло под завивките и заспа.
За разлика от нея обаче,Саске бе буден цял нощ.Вървеше из коридорите,бродеше из стаите и понякога плашеше някоя от прислужничките,която също като него не можеше да заспи.Новият му живот не го притесняваше толкова,а бъдещата му съпруга.Струваше му се странно,че момиче на нейната възраст ще сключва брак.Но това не променяше нещата.Той щеше да разбере защо така изведнъж баща му се бе забързл толкова и иска да го ожени за съвсем непозната.Тук нещо не му харесваше.Утре щеше да изясни всичко,за да бъде поне малко спокоен.Затвори за кратко очи и се качи в стаята си.Стана ясно,че щеше да посрещне изгрева.Бавно отиде до прозореца и се загледа навън.Той и жена му нямаше да живеят тук,а в новия дворец,някъде наблизо.От сега нататък щеше да споделя живота си с някой друг.Това го караше да се чувства странно,но не и неприятно.В мислите му постоянно беше тя.Представяше си я по най-различни начини.Ниска,висока,слаба,дебела...Но щеше да се изненада,когато я види.Въпреки всичките му представи за нея,тя щеше да го зашемети.
-Сакура!-Гласът на Ино прозвуча из стаята.Сакура се прозина и седна на леглото,като сънено подметна:
-Ино,осем часът сутринта е!
Руоскосата й приятелка отиде до прозореца и дръпна пердетата.Слънцето веднага си проправи път през стъклата и огря стаята.
-Точно така! Трябва да се приготвяш!-Възкликна Ино и отиде да й донесе бледорозовата рокля.Сакура само въздъхна раздразнено,но не каза нищо.
По това време в двореца Учиха,Саске вече беше готов.Докато слизаше по стълбите някой се провикна от долу:
-Не може да бъде!-Младия лорд завъртя отегчено очи.Той моментално позна този глас.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾