Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

Любов или омраза - историята на лорд и лейди Учиха

1632г. Вирджиния, двореца Учиха 21:30 вечерта -Защо не си ме питал, татко?! -Саске вървеше напред-назад из библиотеката. Беше нервен, ядосан на решението на баща си. Как си е позволи да направи подобно нещо без първо да го попита?

Глава 1
1632г. Вирджиния, двореца Учиха 21:30 вечерта

-Защо не си ме питал, татко?! -Саске вървеше напред-назад из библиотеката. Беше нервен, ядосан на решението на баща си. Как си е позволи да направи подобно нещо без първо да го попита?
-Живота си е мой, татко! Не можеш да решаваш вместо мен! - Гнева на младия лорд дотстигаше чак до небесата. Той винаги е правел каквото си иска и не можеше да приеме такова нещо. Саске седна изморен на един от столовете. Това му дойде в повече.Очите му бяха присвити,краката бяха кръстосани -обмисляше случващото се. Той винаги е имал много точна преценка,която неведнъж му е помагала,но сега...това обещание...
-Саске,не може така! Аз съм стар вече и искам да ми се роди внук,наследник. Искам да съм спокоен,че рода Учиха ще бъде продължен! - Каза баща му след кратко мълчание.Взе една цигара,запали я и седна на другия стол- наблюдаваше сина си.Саске беше в пълното си право да откаже, но това щеше да погъделичка гордостта му.За бога, та той не е обещавал на никого нищо, а баща му!
-Е,какво реши? Приемаш ли?
Саске отвори очи. Бог,да му е напомощ,защото в този момент не знаеше какво прави! Изправи се,отиде до прозореца и погледна навън.Погледът му се плъзна по собственото му отражение в стъклото. Загледа се в очите си, въздъхна тихо и бавно се обърна към баща си.Стария го погледна очакващо. Тонът, с който младия лорд започна да говори бе тих и спокоен.
-Мисли му,татко. Мисли му,ако това се окаже най-голямата грешка в живота ми!
Баща му с широка усмовка на лице го прегърна развеселен.И все пак,той знаеше,че Саске нямаше да откаже.За разлика от брат си,той бе отговорен.
-Кога ще се срещна с нея?
-Много скоро.-Това беше единствения отговор на единствения въпрос,който Саске зададе за бъдещата си съпруга.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾