Легендата за Новий Перник

Легендата за Новий Перник

''Група приятели се опитват да намерят легендарното село Новий Перник.'' Това е името на дневника на дядо ми. Намерих го докато чистех тавана. Вътре намерих историй за него и приятелите му. Много Масивни.

   Казвам се Наско Нефта. Викат ми Нефта, защото, когато бях малък, баща ми ме ползваше като детектор на нефт. Имам умението да получавам пристъп когато съм близо до нефт. Започвам да вибрирам и ръцете ми се клатят като луди, и към това започвам неконтрулируемо да се моля на арабски.  Така баща ми откри залеж на нефт и забогатя. Наскоро, за нещастие, докато баща ми си ходеше една сателитна чиния му падна на главата. Изглежда, че чинията е била инсталирана некадърно от някаква бабка от шестия етаж. Това съм аз - Наско Нефта. Сега имам компания за нефт, наследена от баща ми. 


   Имам петима приятеля. Ще ви разкажа малко за тях. На единия му викат Воднагроб. Той е висок 2 и 50 и когато се бие с някой, той пада върху опонентите си, за да ги довърши. Понякога този човечец ме плаши. Другия се казва Коко Къртача. Викаме му Къртача защото мяза на малък гном с лопата. Постоянно кърти нещо. Дали врата, стена, или канавката. Любимата му фраза е ''GEH IN DER HÖLL''. Не знаем какво казва, но му се радваме когато бръщолеви такива неща. Звучи много добродушно и приятно. Има един дето се казва Иван. Много е популярен във вестника. Всяка седмица показват някаква негова снимка, в екстравагантни пози. Носи къси гащета и носи някакъв череп. Винаги се появява с някаква верига на врата си със знака за долар. Личи си че е пластмаса боядисана в жълто. Има татуировка на крака си която гласи ''Г.Е.Й''. Това е нов термин, дето много го ползват на запада. Обаче другото значение на този надпис, всъщност е послание към тримата ни починали приятели- Гочо, Ефраим и Йордан. Умряха на границата  в някакъв влак на Сараево. Връщаха се от почивка, обаче така и не ги видяхме пак. Един друг приятел е Нотан. Много луд човечец, дето много си играе с газове. На всякъде носи лабораторно палто и от онея кръглите лабораторни очила. Хили се навсякъде и е доста плашещо. Все от някъде вади запалими газове. Голям Химик. Коланът му е направен от кожата на пор. Катарама е от чисто злато, не като на Иван веригата. Бахти боклука. Катарамата на Нотан се върти на случаен принцип и работи като радио. От него се чуват Корейски игрални шоута. А...за накрая остана Сергей. Викаме му Сергей Кавала. Къде и да ходим, той върти някъкви чалгии зад нас. Казват, че е известен певец и музикант от русия. Доста интересен човечец, ама ще е добре ако поразнобразява жанра от време на време. Носи големи, торбести шалвари и свири пленителни мелодий. Понякога се случва една коза да се появи като го чуе да свири. Толкова пъти сме я виждали, че вече е и част от семейството. После се оказа, че тази коза принадлежи на барон от Австрия. Козата е дебела и е много шумно добиче, мръсно. Смърди като боклук, ама много си го обичкаме. Когато Сергей свири, хората от улицата му пускат монети в шалварите и за това дрънкат. Доста е удобно защото допринася за мелодичността. Изгонили са го от Русия, защото се смята че е обрал музикално училище и така се е научил да свири. Обикновено носи жилетка без ръкави. Човек може да види неговите космати, мускулести ръки, които имат здрава захватка на кавала през цялото време. След инцидента с училището, се смята че е падна в туба с лепило и кавала е залепнал за ръцете му.  Той твърди, че е брат на Руския Император, и за това има благородна кръв, истински аристократ. 

   Споменах, че Воднагроб побеждава опонентите си като пада върху тях. Когато пада бумпти тропот със сила еквивалентна на истрел на танк. Когато той влезе с контакт със земята, докато пада, е възможно неговите мускули да се въртят обратно на часовниковата стрелка, и така създават вакуум, който бързо размества въздушните мулекули. ТОгава той стяга своите мускули, и заради внезапното спиране на движението на въздушните молекуле, се създава експлозия с радиус равен на дължината на хуя му омножен по 100. Ръката му е метър и половина дълга, и за това е много полезен, защото може да крадне която и да е ябълка от което и да е дърво. Не се знае много за него, обаче се смята, че археолози са го открили в древни темплиерски катакомби. За това не говори много добре българиски, обаче трябва да внимаваме да не му се изсмеем на неандерталския диалект, за да не падне върху нас. Той може да стои под водата до 30 минути и нагоре. Някои казват, че може да комуникара с делфини по умствени вълни. Поради голямата си телесна маса той консумира много хранителни продукти, до 10 кила. На ден расте с 1 см, но понякога се случва да е намалял, на случаен принцип, от 50 до 100 см. Много е талантлив във сверата на животинските звуци. Толкова е добър че като говори, той всъщност издава две честоти. Едната достига до нас, а другата до ушите на животните. Много обича да си похапва гъби, обаче после много яко го напъва. Един път с дни не се смали, че го ползвахме като кула да ловиме зайци. 

   Къртача е висок около метър точно, и е заклет нацист. Намерхме го в един стар манастир. Танцуваше странен танц и обикаляша в кръг около топка огън и хвърляше книги в бурните пламаци и разпалено крещеше нещо на немски, което още не можем да си обясним. Гласът му звучи, като на 50 годишен нацист, много дрезгав и психически нестабилен. Казват, че той е очаствал в странни химически експерименти с газове. Носи си лопата от времето на келтите. Толкова е стара, че той е трябвало да я закали 4 пъти със стомана. А, от къде е взел стомана? И ние не знаем. Смятаме го за най-бързия къртач, защото може да копае с приблизителна скотост 50см в секунда. Смята се, че е живял под земяната с месеци и се е хранел с корени и различни малки животни. Може би това допринася за къртичата му физиономия. Сега вижда перфектно в тъмното и може да комуникира с по-дребни животни живеещи под земната повърхност. Като чукне по земята може да долови лесно, дали е кухо или не. Леко е кривоглед, но конппенсира с огромните му оши. Краката му са космати и го бавят, но ако застане на четири крака, може да бяга със скорост 60 км в час. Вегетарианец  и най-често се храни с различни корени, трева и сирене. Може да оцелее до месец само на хартия. 

   Иван е световно известен автор, като пише основно в невероятно широкия жанр на еротиката. Той дава светлина на нов, не досега виждан, начин на мислене. Някои го наричат аутизъм. Негови известни произведения включват: ''Една спалня, два суджука'', ''Ябълката на раздора'', ''Топка и половина'', ''Руските неволи'', ''Навътре или Навън?'' и други. Той има два леви крака, но това не му пречи. Той си е правил пластична операция 10 пъти, но нещо се е объркало и му липсва една вежда. Но жените смятат това за, и цитрам: ''Много зегзи''. Понеже е много богат и прави много пари от книгите си, си е купил имение в град Сърбогъзи, ама мафиата са го усетили и са го оплашили, че ако не им даде имението ще го бият, и пак цитирам: ''Много яко, бебце''. Първоначално не се е предал, и за това мафията е взела от онея горещо пръчки за маркиране на добитък. За това сега на гъзъ си има странен белег с формата на кур. Той носи слънчеви очила, но едното стъкло се е счупило и той го е заменил с първото което е намерил. За това стъклата на очилата му са едно черно и едно зелено. Обича да цитира различни произведения от Англия, Франция, Уругвай дори и Перник. Но заради уникалната си форма на аутизъм, често бърка цитатите. 

   Нотан има странно плешиво петно на главата си. На него е написан морзов код. Твърдим, че са го уловили пирати и са написали този код на главата му, който всъщност са координатите на скрито съкровище. Той толкова се е стресирал от това, че е оплешивял. Сега носи малка федора, колкото да закрие петното. Той е завършил Немската Академия с всеки възможен предмет. Като е завършил два пъти с химия и китайски. Смята се, че е крал химични формули от националната Полска Лаборатория и така е мамил на тестовете. Има тайна вила в китай, където крие неизвестно количество газове, пари и до 10 тона мармалад. Може да създаде запалим газ от абсолютно всичко и във вътрешната страна на палтото му висят дизайнерски запалки и буркани с неизвестни газове. Смята се, че преди време е осъден в Англия поради странни биохимични експерименти с биоорганизми, обаче никой не си спомня какво точно е станало. Той има котка, която праща на лов за няколко дни и тя се връща с всякакви животни, които Нотан ползва за направата на газове. Най-голямото животно донесено му от котката до сега е тристакилограмов Бик. В равда ходи със Сергей да прави светлинни концерти. Сергей пее, а Нотан взривява публиката. Едната му ръка е покрита с кожена ръкавица без пръсти. Въпреки, че е слаб човек, ръцете му са изключително мускулести. Той може да направи руски лицеви без ръце. Говори над 28 езика, заради обучението си в Германия. Известен е като гениален учен, създал различни газове, ползвани в порно индустрията. Казват, че е очаствал в различни сатанистки ритуали. Има пентаграма на ръката си и за това през нощта очите му светват в червено и пентаграмата започва да блести и гърлено да приказва на непознат от нас език. Обичайна петъчна вечер. 

   А пък аз. Аз съм известен софийски политик, излежал съм шест присъдия в Карловския затвор. Познавам добре всеки от пазачите, техните жени и деца. Понякога ме канят на вечеря. Наскоро открих, че имам умението да смилам нефт и различни железа, което прави моите изпражнения на диаманти. По този начин се измъкнах всичките шест пъто от затвора,като подкупвах пазачите, а те в замяна вкарваха Нотан който взривяваше килията ми. После бягахме в София където се укрепвах в публичния кенеф на магистралата. Натрупах още повече пари, от бизнес схемета, която измислих докато лежах в затвора за осми път. Наричам го лостаджийство. Правя лостове и карам хората да ми плащат за да се набират на тях. Заради странен експеримент с Нотан сега имам умението на хамелион, да преобразявам цвета на кожата си в цвета на всяка повърхност която докосна. Имаше страничен ефект, който ме направи кривоглед и сега мога да си въртя очите на 360 градуса. Дясната ми ръка може да приемо газообразна форма, но ако изпусна газа, ръката ми изчезва. 


   О да. И да спомена, ние сме на 15. Този пътепис, ще ве разкаже за нашето приключение в търсенето ни на мистичния град Новий Перник. Много хора го бъркат с Перник, но е съвсем различно село.

Коментари за глава 0

Публикувай своето мнение...

LMAOOOO

Толкова се смях хддд

Много добре си го измислил!

Tvurde elit deeba pak se vurnah ne moga

10/10 legendary masterpiece

Bate krasivo e reve mi se tvurde dobro geroite sa neveroqtni istoriqta vsichko 10/10

Тове беше написано с помощта на Flying_Mitko_SWGamer69

А прототипите на героите са Митко, SangMandukSimp, Hololive, Supremacy един мизерник от манджата, и аз

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾