Кутия от ада

Кутия от ада

Край град Хору се появява мистериозна кутия. Всеки, които се докосне до нея или изчезва или полудява. Затова кутията получава името Кутия от ада. Не след дълго точно над нея в небето се отваря дупка и нещата започва да стават все по-мистериозни и опасни.

Глава 1
Казвам се Сасаки Хироко, живея в Токио и уча в Археологическия институт. Днес е поредният ден, в който седя на стола до прозореца и гледам на изток, докато отново ме заливат горещи вълни, а в същото време кръвта ми замръзва. Това чувство го изпитвам винаги, когато чета това проклето писмо. Писмото беше изпратено до родителите ми, а в него пишеше: 

"Господин и госпожо Сасаки, 

В моят град преди седмица край гората се появи мистериозна кутия, нито знаем кой я е оставил, нито знаем откъде е дошла. Но от нея излизат ужасяващи звуци. Изпратих 4 учени да я проверят, но 3 изчезнаха безследно и вече седмица нямаме никакви вести от тях. А другият, който оцеля и се върна, нямаше никакви спомени от другарите си. Каза, че се е опитал да отвори кутията, но тя била невъзможна за отваряне. Ден след контакта си с кутията, оцелелият започна да полудява и да получава халюцинации, самонараняваше се, късаше плътта си със зъби, причини си ужасни неща. Опитахме се да го спасим, но той вече нямаше никакъв разум, нищо човешко не беше останало в него и накрая просто го убихме, нямаше смисъл да го оставим да страда. Любопитни граждани ходеха до кутията, за да разберат каква е тайната й, но... вече имаме 4 изчезнали и 11 полудели. Господин и госпожо Сасаки, вие сте най-добрите археолози в Япония, виждали сте много неща, в отчаяна ситуацията съм и мисля, че вие сте единствените, които можете да ни помогнете. 

От кмета на град Хору (от яп. дупка)

Родителите ми се отзоваха и потеглиха на изток към град Хору. Нямам никакви новини от тях, спряха да ми се обаждат и да ми пишат. В мен вече няма и капчица надежда, че може все още да са живи, защото от заминаването им към града минаха вече 2 години. Бяха изпращани спасителни екипи, разследващи екипи и разни учени, но крайният резултат е само 43 изчезнали и 237 полудели с халюцинации. Сърцето ми е разбито, боли ме ужасно много, като се сетя за майка ми и баща ми. Веднага щом изгубих връзка с родителите си исках да тръгна към Хору, но моята баба, която ми е единственото семейство, ми забрани да отида, каза ми, че нямала да го понесе, ако и с мен се случи нещо. Но аз не мога да стоя на едно място, трябваше да разбера истината и казах на баба си, че ще остана в Токио, докато завърша обучението си в Археологическия институт, оставаха ми 2 години и ето, че минаха. През този дълъг период се подготвях, прочетох всички книги, които мислех, че ще са ми от полза, обучавах се да умея да оцелявам в екстремни ситуации. Утре ще тръгна към Хору и ще дам всичко от себе си, за да отворя кутията и да разбера какво се случва с хората, които изчезват.

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Страшна история!

Втора глава?

В сряда ще я кача

Като в филмите на ужасите.Казват не отивай в мазето но ти отиваш да провериш тока и преди да разбереш каквото и да е се оказваш мъртав

Точно така става винаги👌😄

Страхотна история

Благодаря ти! 😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾