История за една принцеса

История за една принцеса

Хината стоеше усамотена в стаята си, и разговаряше по телефона с Наруто. Момичето не осъзнаваше, че ако баща и я види ще загуби наследството си, но нея не я интересуваше.

Глава 1
Хината стоеше усамотена в стаята си, и разговаряше по телефона с Наруто. Момичето не осъзнаваше, че ако баща и я види ще загуби наследството си, но нея не я интересуваше. Винаги е било така. Тя бе непокорна и не й пукаше за забраните на Хиаши. Момичето се интересуваше само от това да общува с Наруто, независимо, че ще изгуби наследството на клана си. Тя не се интересуваше от пари, нито пък от нещо, което може да я направи нещастна. Тя бе непокорна и всички мъже се редяха след нея. Хината обаче не искаше кой да е, а определения за нея – Наруто. С него бяха родени един за друг и щяха се обичат винаги, дори и тя загуби парите си.Момичето изпитваше истинска, чиста и невинна любов към красивия русокоско. Влюбените му сини очи я изгаряха , а косата му привличаше момичето. Но това не бе причината тя да се влюби в него. Причината бе, че той имаше талант, беше умен и красив. Тя внезапно се влюби в него и забрави за наследството, което ще изгуби.
След 10 минути:
Хина отново се бе затворила в стаята си, но този път си пишеше по SKYPE с Наруто. В този момент дръжката на вратата изскръцна и момичето подскочи стреснато.
В този момент баща и влезе в стаята и се разкрещя:
- ХИНАТА!!!КОЛКО ПЪТИ ТИ КАЗАХ ДА НЕ ГОВОРИШ И ПИШЕШ С ТОВА МОМЧЕ!
- Татко, вече съм на осемнадесет! Имам право да пиша и говоря с когото си искам! – отвърна му тя, а в гласа и прозвуча гняв.
Хина затвори чата, за да угоди на баща си и да го разкара по-бързо. Щом той излезе момичето отново отвори чата и продължи да пише с Наруто. Хината не се опасяваше от загубата на наследството, защото по - важно за нея бе щастието и с Наруто. Освен това, тя определяше сама съдбата си. Не оставяше на някакви си милиончета да решат съдбата и. Парите бяха нещо, от което младата принцеса не се нуждаеше. Тя имаше всичко, което искаше, за да бъде щастлива. Имаше ум, талант и най – вече красиво момче. Тя се бореше със всички трудности сама. Не чакаше помощ. Все пак бе принцеса. Всички и завиждаха за смелостта и таланта. Момичето имаше много почитатели и фенове и се радваше на славата си. Тя бе прочута из цял свят и всички я харесваха. Все имаше фенове, които бяха влюбени в нея. Все пак беше изумителна красавица... Тя бе неустоима за всички. Тъмносинята и коса бе бляскава, светлосините и очи бяха толкова решителни... Тя бе най – красивата от всички жени.

Следва продължение...
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾