Глава 1, Fighting gang

Глава 1, Fighting gang

Глава 1Началото

*Hiroshi  пише съобщение на Jiro*

-Аз обаче те оставям, че ще лягам и без това трябва да имам енергия за утре. Айде!

-Добре, айде! - отговаря Jiro, който беше най-добрият приятел на Hiroshi от както е в гимназията. Разбираха се много добре и си споделяха много, но това ще го видите по нататък.

*Hiroshi оставя телефона на нощното шкафче до него, изгася лампата, ляга и след 15 минути заспива*


На следващия ден.....

Сутринта беше като всяка друга баща му идваше и го будеше. Той ставаше и отиваше да си мие зъбите в банята. След като излиза от банята, се облече, взе си чантата и тръгна към входната врата. Върна се и си я взе, след това излязоха двамата с баща му. Баща му го караше всеки ден до училище. След като баща му го остави на училище, Hiroshi влезе в училището и като влезе в стаята беше просрщнат от приятеля му Jiro и другите хора от компанията всеки беше много развълнуван за днес, защото днес те всички щяха        да ходят на гала вечер и нямаха търпение да се пуснат. Hiroshi и Jiro най много имаха желание да се пуснат да се бият. Та нека продъжим, първи час имаха химия, която Hiroshi проспа всъщност проспа часовете до голямото междучасие. Като започна голямото беше събуден от Hiroshi и зедно отидоха на двора където играеха волейбол с дручи съученици.

-Здравейте! - каза той

-Здрасти! - му отговори едно момиче, което играеше с тях от скоро, но не му пукаше важното беше да е забавно.

Играха, след това като свърши междучасието, взеха си  раниците и тръгнаха към боевете. Като пристигнаха забелязаха изоставена сграда, в която като влезеш още на входа забелязваш няколко човека, които са легнали и заспали или са мъртви, но решиха да не ги пипат и да продължат напред, продължиха по един коридор и влязоха в голямо тъмно помещение с ринг посредата и места за сядане около него. Заеха своите места. Помещението беше пълно с всякакви хора. На ринга се показа организатора.

-Добър ден дами и господа! - каза той.

-Така искам да ме слушате внимателно, днес ще се проведът първите боеве, които са отоврени за всички освен за полицаи! - след като каза полицаи се изсмя

- няма правила, но това не означава да се убивате сега като излезнете. разбрано?-попита той

Всички в хор казаха добре

-Идеално! Тогава на ринга да заповяда Hiroshi и Ren! - каза той. Противника му беше като клечка, със сини очи и руса коса. На пръв поглед не беше труден противник. След като излезнаха на ринга, се поздравиха и беше дадено начало на боя. Първоначално Hiroshi понесе удар в лицето, но след това се стегна и нокалтира противника с хватка(хваща го все едно се прегръщат и го спъва) момчето пада на земята и така мача приключва. Забравих да ви поясна поясна мача е бил записван от негов приятел, който после го прати в групата на клас му. След Hiroshi беше време Jiro да излезе. Поздравиха се и мача започна, но противника на Jiro беше един дебел човек, с къса кафява коса. В началото всичко беше наред, докато дебелак не скочи върху Jiro. Като го направи всичкии негови приятели  станаха и тичайки стигнаха до ринга където Hiroshi ритна дебелака и той се помръдна. Jiro беше в безсъзнание, Веднага го вдигнаха, взеха си нещата и си тръгнаха. Стигнаха до болницата където оставиха Jiro и решиха, че няма какво да правят и се върнаха в училището.

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾