Фентъзи фенфикшъни

Татуирани умове (Tattooed minds)

Татуирани умове (Tattooed minds)

KabsisnФентъзи8 Глави4 Ком.

Свят в който мястото ти в обществото зависи от твоят интелект. Ако с нисък интелект (1-49) си мразен и презиран. Ако си с висок(51-100) си обичан и специален. Ако си по средата (50) което е изключително рядко си приет от двете страни.

Не мога да съм твоя

Не мога да съм твоя

sasusakulovelessФентъзи7 Глави1 Ком.

-Няма да бъда твоя! Извика Харуно на малкия Учиха. -Нека да те боли, както мен ме боля за теб! Розавокосото момиче се разплака и прегърна брат му. Саске като видя тази картина се раздразни. Итачи го погледна надменно. -Ще те убия и тя ще бъде моя!

Приключенията на Джейс Блекънд

Приключенията на Джейс Блекънд

Replicant StiliyanФентъзи9 Глави2 Ком.

Разказ насочен към популярната поредица игри World of Warcraft.Базирана на книгата ''Денят на дракона'' от същата поредица. История за младият магьосник Джейс и неговите премеждия във войнственият и суров свят на Азерот.

Sage On

Sage On

Jikan FantomuФентъзи2 Глави7 Ком.

Какво би станало ако изведнъж се окажеш в друг свят в , който има магия и др невъзможни неща в нашия свят , които са везможни в този? Тази история проследява историята на главния герой Сеодор Кянко ( Seodor Qnko ) , който се озовава в чудновят свят .

Разказите на Таеирил

Разказите на Таеирил

CryWolfZoriФентъзи2 Глави1 Ком.

Разкази за различни неща които съм срещал , виждал или чувал през дългия си живот от човешка гледна точка и не много дълъг от елфическа . Още по времето ми на тъмен елф бях свидетел на доста неща , а след това и на още повече .

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾