Глава 5, Духът на "Пума"

Глава 5, Духът на "Пума"

Глава 5Щуротии из гората..

Както си говориха изведнъж момчетата казаха на момчетата, че ще продължат да бъдат разделени известно време и Анна и Джони тръгнаха към лагера си, като през целия път Джони трепереше и гледаше като улично кученце. Когато пристигнаха Анна отиде да улови малко риба. Джони, разбира се я наблюдаваше.
- Ела тук малка, мизерна рибо! – крещеше Анна, а публиката от насъбрали се маймуни и Джони си мислеха, че не искат никога да бъдат на мястото на тези риби.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Мат стоеше като препариран вълк, а Татяна стоеше с тиган в ръце, заела поза “Ела ми да те шибна” и чакаше облечените маймуни да дойдат, за да си отмъсти. Мат я гледаше и чакаше подходяща възможност тя да се обърне, за да може да се посмее и си мислеше:
- Ам не мисля, че най-добрата комбинация е рапър с тиган! – и то добре, че само си го мислеше и Татяна не го чу..
Както стоеше и чакаше врагът коланът и от върба взе, че се скъса и се озова по долното бельо на Мат..
- Мат, скъпи..
- Да..да отивам..- вече над 20 пъти той ходи за върбови клончета.
Когато се върна носеше и вода..за очите си. Тъкмо Татяна си сложи готиното коланче и забеляза, че и няма тигана! Тогава извика страшно:
- Маймуни..всички да залегнат.. заемете позиция... прикрийте се.. това е краят на света!! – Това което видя, след като се успокои бе един малък и сладък примат,който се бе покрил с тигана, а това което чу бе силния и продължителен смях на Мат. Татяна му се развика талкова, че той не можа да заспи цяла нощ. Когато се обърна тя видя примата да маха тигана от тялото си и се оказа, че е оня другия перверзник дето и е взел бодито. Тя се ядоса толкова, че тръгна са го гони из целия лагер. То отиде към едно дърво и Таня го отнесе понеже маймуната скочи но клона, а тя право в дървото. То се насочи към лагерния огън, а Таня мина по него и естествена си изгори краката. Прескочи палатката, а тя я събори цялата. Примата скочи на масата, а Таня заби лицето си в соса за рибата. Тъкмо да се превърне в пума, примата избяга безследно..За огромно съжаление обаче примата можеше да се върне когато поиска, не беше трудно човек да надуши от 50 километра миризмата на соса от риба и риба, който беше навсякъде. Татяна се огледа и видя, че от лагера не е останало нищо здраво .. само една пръчка се държеше до Мат, който беше потресен и гледаше като хипопотам , скоро след като Таня огледа творението си и последната здрава пръчка падна. Тя каза:
- Местим се в другия лагер!!
Мат я погледна подозрително и каза:
- Ти много ги мразиш нали? Искаш и техния лагер да потрошиш!! – каза Мат с кучешка муцунка, а тя събра набързо останалите здрави или по точно пулу здрави неща и двамата потеглиха към другия лагер.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

През това време гадните маймуни бяха отмъкнали храната, а Анна беше уловила всичките риби наоколо. И трябваше да ядат банани и кокосови орехи.Не стига, че бяха малко ами и да ги делят.Ее все пак и те донесоха нещо..полу изгорели дърва! Изведнъж Таня се сети, че може да ядът маймунско задушено, Мат и Джони я изгледаха странно, а Анна си помисли, че пума трансформацията и е дошла в повече.
- Явно не сте съгласни! Тогава да предложа змийско задушено! – вече хората там бяха убедени, че нещо и’ хлопа! – Ее защо ме гледате така вижте оная колко е голяма. Ще ни стигне за цял месец. Момчетата погледнаха на там и побягнаха от ужас. А момичетата си помислиха колко вкусна ще бъде и си разтъркаха ръцете. Превърнаха се в пуми и и’ скочиха на главата с ножове.Когато змията падна момичетата започнаха да я разфасоват, а момчетата си мислеха..
- Тези да не са били лекари преди?
Момичетата я нарязаха и започнаха да ядат, а горките бъзльовци ги беше шубе. Когато най-накрая момчетата се съгласиха на малко, откриха, че змията я няма!
- Маймунииии.. – изкрещя Татяна, а Мат добави:
- Непитай те!!
Когато се загледаха в далечината видяха, че нещо голямо приближава и ето сега отново се задават неприятности! ..
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾