Глава 4, Духът на "Пума"

Глава 4, Духът на "Пума"

Глава 4Някъде из джунглата..

След като се отърсиха от преживяванията двойките решеха да си направят по един лагерен огън, понеже скоро щеше да се стъмни. Татяна вече бе влюбена до уши, а Анна раздразнена от факта, че ще трябва да спи в една палатка с Джони, това направо я вбесяваше. Мат събра дърва и запали огън, а заедно с Таня приготвиха палатката и леглата. При другите обаче нямаше такава хармония. Анна отиде уж да вземе вода, а Джони дърва, но и двамата се върнаха без нищо. Тя отиде за втори път с надеждата, че той ще оправи всичко останало, но когато се върна той беше заспал върху камъните. Тогава реши, че щом на него му е удобно там, ще го остави да си лежи. Приготви си палатката и легна. Джони се събуди и осъзна, че е прецакан. Започна да крещи и..ако Анна не искаше на сутринта да е с подути очи трябваше да го пусне.
- Благодаря ти за гостоприемството! – каза Джони със сънен глас
Анна го изгледа страшно, а погледа и’ му казваше (- Защо не се разкараш..?) Точно след 5 минути обаче Джони заспа, но не можеше да се каже и за Анна..Горката можеше да заспива на музика, но не и на хъркане! Какво ли не опита.. с възглавница на главата..със слушалки..напъха му в устата кокали от риба, но той ги изяде..сети се още и за случката в която Таня е запушила устата на баща им с хартии и го пробва, но Джони глътна и тях, но се задави. Пробва какво ли още не, но той спеше като за световното! Накрая реши да излезе навън да прави компания на буболечките..
- Какво пък толкова нощта и прекрасна за спане под звездите.. – опитваше се да се обеди тя..докато не заваля мощен дъжд от който подгизна цялата..
Тъкмо влизаше в палатката и се сети, че щом на вън е гадно ще изкара гадината там, но установи, че е прекалено тежка гадина и тогава реши да го събуди.Да, ето го и втория проблем! Как да го събуди?? Ритна го с всичката си сила, но той единствено се почеса. Оскуба го, но той каза на сън “палачинки”. Анна вече се изнерви буквално, идеше и’ да го убие докато не се сети за “спящата красавица”..
- Защо пък не!! – каза си тя и се наведе. Целуна го, а той за секунда беше на крака и удари главата си в “тавана”..xD Гледаше право към нея сякаш и’казваше (-Просиш си го..) Анна му се усмихна, той също. Докато се усети вече беше навън с двата крака, а Анна му викаше..
- Кой сега е вън а?? Кой сега ще хърка и ще спи??!! Хахахааааа ..!
Милият Джони беше мокър отгоре и отдолу! А Анна се учуди защо не иска да влезе? Изведнъж дъжда спря и тя се унесе! Точно 5 минути преди да затвори очите си се чу…
- Ставай..ставай..една курва те търси.. Ставай..ставай..една курва те търси.. – това беше будилника на гадината разбира се..
- Джониииииии!! Джониииии!! Джониии!! .. – разкрещя се Анна
- Божее-е и 5 минути ли не можеш без мен?!
- Ще ти дам аз едни 5 минути глупак такъв ела тук!
Джони побягна, а Анна беше след него.. Той се спъна и тя го спипа..

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Когато сутринта Татяна се събуди Мат го нямаше, а на нея и беше студено! Реши да излезе и да го потърси. Разходи се малко, изми си лицето и когато го откри отново беше неподготвен. Когато той я видя отново, тя му каза, че наблизо е намерила река и отива да си вземе “душ”. Тя отиде и се съблече, влезе вътре и започна да плува. Той също знаеше една рекичка , която по някаква случайност се оказа същата.Преди да влезе обаче той я видя и реши да и направи номер. Взе и’ всички дрехи, освен прозиращото бяло потниче и ги даде на маймуните, които бяха наблизо. Тя си плуваше и дори не забеляза липсващите дрехи, докато не видя един примат с нейните гащички! :D .. Изплаши се и веднага излезе, а Мат се наслаждаваше на гледката!
Трябваше да си вземе най-важното.Бельото! Започна да гони маймуната с него и същевременно да облича каквото има, потника.
- Ела ми тук примат такъв ще те разкъсам!! – викаше тя
Представете си същевременно какво вижда Мат..една луда, гола и секси госпожица, която гони облечените маймуни и препуска по клоните на дърветата заедно с тях!
- Божичко на къде отива света??! – мислеше си една от маймуните
Най сетне Татяна хвана бельото си, но то вече бе изподрано и за нищо не ставаше.. Тя го изпра но се оказа, че във водата живее една палава костенурка която го помисли за закуска! На нея и писна да бъде Тарзан и отиде направо в лагера. Разрови се в дрехите на Мат и си извади всичко нужно. Когато излезе изглеждаше така: Беше с хипер голяма тениска на Мат,която на него му беше малка..с неговото долно бельо и широките му дънки които, не можеше да накара да не падат.Когато Мат я видя остана с отворена уста, а неговите дънчици, които бяха на нея паднаха.. Той започна да се смее и тогава тя разбра кой е виновникът. Изпука пръстите на ръцете си и скъси дистанцията.

Между временно Анна и Джони отново бяха включили турбото и се гонеха.Той бе дошъл в лагера на Мат и Таня, а Анна го беше загубила.Когато те видяха как изглежда наистина се уплашиха. Едното му синьо око беше станало още по синьо. Горната част от облеклото му я нямаше и единият му крачол също беше изчезнал, незнайно защо. Целият беше в синини и неможеше да каже дори името си!
- Уоу братко да не те е нападнало диво животно! – попита Мат
Видяха как някой мачка дърветата и как Анна влиза в лагера. Джони отговори..
- Да диво животно е!!
- Ъъъъ гадина такава! – изръмжа Анна и преди да фрасне Джони се загледа в Мат и останалите.Той беше по добре от Джони..нямаше никакви дрехи само голямо листо,което скриваше члена му, приличаше на същински Адам! Освен това само едното му око беше синьо. Не се сдържа на гледката: Мат - Адам ; Татяна - Рапар ; Джони –Пребит ; Тя – Диво животно. Тогава се усмихна от идеята да остави и Джони без дрехи. Точно когато си го помисли не се сдържа и нападна горкичкият човечец безмилостно.
- Мислиш ли, че трябва да му помогнем? – попита Таня
- Май даа!! – ухили се Мат
След като най-накрая отърваха Джони от бруталното, злото чудовище, Анна вече беше свършила с него, а Мат получи синина на другото око. Момичетата се сдобряваха и наглеждаха момчетата, а те си говореха:
- Добре са те подредили! – каза Мат
- Аха! Добре са те подредили! – отговори Джони
- Аха!
Докато момчетата си говореха, момичетата вече мислеха план за действие! Щяха да ги накарат да им се молят да престанат! XD .. Но и момчетата не си говореха празни приказки и те крояха нещо! ..

Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾