Глава 1, Духът на "Пума"

Глава 1, Духът на "Пума"

Глава 1Началото

( Помощ..помогнете ни..не сме виновни....ще ви служим вярно само не го наранявайте..трябва да ги отведете от тук..не е безопасно..!)
- АааъъЪъ.. – събуди се едната от близначките
- Какво има пак? – попита другата
- Пак онзи сън..! Не мога да заспя!
- Божичко..погледни 2 през нощта е! Просто сън, заспивай!
- Не съм сигурна,че е просто сън! Имам лошо предчувствие..много,много лошо!
- Заспивай!!- Рано сутрин..Тъкмо слънцето изгрява.. Любопитния глас на загрижената им майка им каза нежно..
- - Къде отивате момичета?? – момичетата погледнаха “майка си” някак дяволски и тя вече знаеше какво искат.
- ПОДАРЪЦИИИИ..!! – извикаха силно близначките – майка им посочи гаража, а те предвкусваха, че щe е нещо ново. Погледите им сe спряха върху чисто новия мотор модел yamaha R1.Нещо с този мотор обаче не беше наред.Някак си не приличаше на мотор.След като потеглиха, майката се разплака и отчаяно каза на мъжа си, че всичко вече е свършило.Бащата в един от опитите си да я успокои, каза, че ще си осиновят други деца и този път нормални!Виковете на тези девойчета така се носеха из въздуха,че нямаше как човек да не излезе от къщата си и да не види какво става..И ето стигнаха края на града..Обикновено там имаше много хора, но сега!Какво ли беше станало?Те слязоха да поогледат, но не откриха нищо подозрително! Буквално нищо!Вече бяха решили да си ходят, но чуха викове..
- Помощ те..те.. те са тук..ще убият всички..бягайте!! – извика странно облечена жена, която на пръв поглед изглеждаше луда.
- Почакай малко! Коя си ти? – попита я Анна
- Всичко е заради вас..! ВСИЧКО! – изкрещя горката женица..сега наистина близначките я мислеха за луда, тъй като те не знаеха нищо за истинския си произход.Така беше докато не се чуха тежки стъпки, сякаш пробиващи земята! Момичетата се заслушаха, а “лудата” побягна. От гората излезе момче, което не смееше да отиде до тях! На главата си носеше качулка. Близначките се приближиха е лека наивност и го погалиха..момчето не бе по високо от метър и трийсет..изглеждаше уплашено.
- Казвам се Алекс! Мама и татко са мъртви! Те не искаха да се доближавам да онези хора!! –каза то
- Кой? Господи какво става тук?? – изръмжа Татяна
- Плашиш го Таня! За кои хора говориш?
- Виновни сте вие.. и вашите родители !! – каза Алекс на висок глас. В гласа му се долавяха присмех и самодоволство. Момчето изведнъж побягна с усмивка на лице.Момичетата стояха и гледаха към него.Истинските им родители,нима това малко дете ги познаваше? Те не знаеха нищо за миналото си, а нима той знаеше?? Трябваше да разберат повече,затова го последваха в тъмната и зловеща гора! Не след дълго осъзнаха, че са загубили момчето, а и себе си! Видяха нещо в тъмното и след 7..8 крачки забелязаха гигантска дупка в земята! Чуха стъпките! Онези страховити стъпки, които усетиха преди момчето да излезе от гората! Приближиха се, а в дупката нямаше нищо! Чуха ужасяващите стъпки да се приближават е решиха да се скрият ! Не след дълго видяха пред себе се ужасяваща гледка.. Един огромен..гигантски..черен гущер, който диша огън.Мина покрай тях, но не ги забеляза.Стигна да дупката и изплю в нея хиляди човешки кости. Иззад храстите срещу тях излезе онова момче, Алекс,което сякаш познаваше чудовището.Той се приближи и то погали, а близначките бяха толкова изненадани, че неможеха да мръднат. Изненадата стана още по-голяма когато момчето махна качулката си! Изпод нея се показа друга, нова глава, която беше същата като на Алекс. Втората глава проговори и каза сънено..
- Хайде де няма ли да се разделим най после!
- Да и аз предпочитам моето си тяло братко! – направиха няколко знака и телата им се разделиха.
- Братко..? Братко ли?? Това е толкова откачено! – казваше Анна
- Тихо ще ни издадеш!! Божичко погледни правят още знаци!! Какво ли са намислили – чудеше се Татяна – след като момчетата свършиха стана нещо неочаквано! Двамата се трансформираха от ниското и грозно дете в прекрасни момчета, може би на 16 или 17 .. две години по-големи от близначките! Единият бе висок, чернокос и черноок, носеше черно палто и ръкавици. Държеше се така сякаш иска да свърши колкото се може по-бързо с всичко. С една дума странен. Второто момче бе синеоко и русокосо, облечено по същия начин. Той би коренно различен от брат си, не си личеше по нещо връзката им!Дори в характера! Русокоското беше лигава натура.. когато видя костите каза:
- Това става ли да ядене Мат? Или ще счупя зъб както миналия път?? – брат му го изгледа ядосано, а Джони (русия) престана да говори! Тъкмо когато бяха решили да си тръгнат усетиха присъствието на някой друг..
- ААааапчууу!! ..
- Ании какво правиш ?? Свършени сме!!
- Кой е там? – попита Джони с кавалерски тон
- Ааа..туристи? – отговори Анна с лека усмивка
- Хвани ги! – заповяда Мат на мутанта, а усмивките на момичетата си стопиха. Чудовището не спираше да ги гони, а те се изморяваха все повече и повече.Татяна видя пещера наблизо с тесен вход и предложи да се скрият там. След като влязоха, забелязаха, че в цялата първа “стая” има статуи на пуми. Другите бяха пълни с ковчези, изглеждаше, че е гробница. В последната част от нея, точно в центъра бе поставена голяма статуя на пума, но по различна от първите, бе покрита със скъпоценности и медальони. Близначките се приближиха и някаква светлина проблесна пред очите им, толкова силна, че ги заслепи. Когато отвориха очи видяха как две огърлици се въртят във въздуха и падат на земята до краката им, стил Ин и Ян.
- Уооу.. да ги вземем ли?? – каза Татяна
- Изглеждат интересни! – казва сестра и’.
Както си говореха, изведнъж задуха силен вятър и гробницата се заклати с всичката си сила, но не беше само вятъра.Когато излязоха да проверят видяха големият мутант. Вятъра стана по-силен! Цялата енергия, която бе в пещерата, започна да се движи към огърлиците. Чудовището реши да ги нападне, но магнитното поле около тях бе твърде силно. Мат и Джони също бяха там и наблюдаваха изумени. Целта на мисията им бе да заловят близначките докато все още не са открили силите си! След не повече от 2 минути започна да се образува първата опашка, втората,трета,четвърта..двадесетата.. Момичетата започнаха да се променят. Бяха облети от светлина след 24 опашка и момчетата видяха пред себе си нови две тела! Момичетата носеха черни къси гащета, много къс потник, черни ботуши и наметало..Ноктите на ръцете наподобяваха тези на черната пума, а косите им се увеличиха доста и станаха черни!  При червения кристал на огърлиците им, просветна ярко червено око и с това трансформацията бе завършена!
- Близначките пума!?? – попита тихо Джони
- Мисля, че това са те! – каза Мат
- Уооу това ние ли сме?? – зарадва се Татяна
- Ооо това е толкова яко!! – отговори и’ Анна
Момчетата знаеха, че не могат да се мерят с тях и затова решиха да отстъпят, но близначките ги спряха. Тъкмо когато Мат и Джони си мислеха, че ще умрат Анна ги попита:
- Какво знаете за родителите ни ??
Момчетата се спогледаха учудено и Мат каза:
- Аз съм Мат, а това е Джони..Баща ви и майка ви бяха най-великите защитници на човечеството!
- Господи, наистина ли? Но къде са те? – попита Татяна
- Те умряха! Бяха убити! – каза Джони и извади един нож.
Пумите бяха толкова близо, че изкушението за убийство им бе много голямо! Духът от кристала сякаш излезе и с мощен вятър захвърли момичетата на далеч.При падането те загубиха съзнание и в нощта, в тъмното, на мястото което лежаха някой бавно се приближаваше! …
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾