Розата на боговете и демоните

Розата на боговете и демоните

Благодаря, че гледате фен фика ми!!! Още мисля за сюжета или за името.Все-пак го измислих в час по математика😅😅😅. Ако ви хареса или имате забележки пишете! Опитвам се да качвам глави възможно най-често.:)))

Глава 1
Както всеки ден се върнах от училище вкъщи. Първото нещо беше да си пусна компютъра и да гледам аниме, както обичайно. Написах си домашната и си легнах. Когато се събудих късно по сред нощ чух си лен шум... . Първо се уплаших, но си помислих, че сънувам, но след малко, когато се поразсъних и не можех да заспя осъзнах, че не е сън... . Чух шума пак, но се престраших и отидох да погледна. Беше около 3 през ноща и това правеше всичко още по- страшно. Когато излязох на двора нещо не беше наред. В двора на къщата ни има голяма градина с цветя, и отидох в нея. В центъра и има розов храст, но винаги на него е имало само една роза. Наведох се до нея, която беше голяма и бяла. Беше толкова красива, че се взирах в нея много дълго време. По едно време голяма капка кръв падна върху розата...тя беше от носа ми. Стреснах се и се отдръпнах. Никога досега не съм обръщала внимание на тази роза, понеже тя и този храст са били в тази градина още от когато се помня! 
 Тогава чух шума отново, но по-силно. Обърнах се и зад мен в градината бяха две красиви момичета. Едното беше с дълга бледа коса до петите, с бели дрехи и големи крила. Очите и бяха сини и красиви. Другото момиче беше също толкова красиво. То обаче беше с червена коса до рамената, с червено-черни дрехи и черни красиви очи.
 Момичето с белите дрехи се доближи до мен и ми каза нежно:
-Ти откри розата на боговете и демоните.
Следва продължение....

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунт17/Mar/2022г. 14:41ч.

E добре това ми хареса😀

avatarДеактивиран акаунт08/Mar/2022г. 21:19ч.

Харесва ми!

Благодаря!!!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾