Bleach

Bleach

Кой се хили ше попитате вий, знам ва аз. Ма то се подразбира - хилеше се наш идиот Ичиго. А на какво се хилеше ли? Амии ... Попринцип като срещаше Зараки Кемпачи, той беше донякъде сериозен ...

Глава 1
- Буахаххахахахаха !!! Буаххахаххахаха !!! Малеее , не ! Буаххахахахаха !! 
Кой се хили ше попитате вий, знам ва аз. Ма то се подразбира - хилеше се наш идиот Ичиго. А на какво се хилеше ли? Амии ... Попринцип като срещаше Зараки Кемпачи, той беше донякъде сериозен ... Но сега случеят бе различен. Защо ли? Ячиру стоеше на главата му и се хилеше, а Зараки... Той... Беше облечен в розово и косата му бе сплетена, също имаше и доста розови панделки... 
Вместо Ичиго да му съчувства, той му се хилеше. Това естествено мноого обиди Зараки. Той взе Зангетсу и... *дааан*! Цапна Ичиго в чатала. Той полетя като волна птичка из въздуха. 
--- 
Ичиго летеше вече с часове. Толкова дълго му се стори, че чак му се зави свят. Най-после се приземи... При кой ше попитате вий - aми приземи се при Ренджи, по-точно пияния Ренджи. Той най-спокойно си надигаше едно шишенце с саке и се хилеше. 
- Ааа,Ичиго, ай да се оженим! Но преди това да изиграем едно хоро... 
За щастие на Ичиго, пристигна а познайте кой - наш юнак Бякуя. 
Той също си бе сръбнал малко саке преди няколко часа , а още не бе изтрезнял. Със Ренджи се прегърнаха и за финал изиграха една ръченица. 
- ЗАРАКИИ !! КЪДЕ СИИИ!! ЕЛА ДА МЕ ОЧИСТИШ , МОЛЯ ТИ СЕЕЕ !!! НЕ ИСКАМ ДА ГИ ГЛЕДАААМ!! НЕЕЕ !!! - се чу крясък, който прокънтя из цялото общество.. 
Това естествено много обиди Бякуя. Той реши да накаже Ичиго... 
- Разцъвти, Сенбонзакура!
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Уникалнооо. Супер смешно, супер добро👌👏👏😂

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾