Blaze force

Blaze force

The Blaze force is team of young superheroes, that try to save the world from the dangerous villains with superpowers - Shadow Syndicate

Глава 1
Здравейте, казвам се Хиро Накамура. Аз съм тийнейджър от гимназията. Ето как започна денят ми днес - връщах се у дома с най-добрия ми приятел Такаши и говорихме за тестовете утре, когато ярката светлина привлече вниманието ни. Обръщаме се и виждаме комета, която лети към нас, но тя променя посоката си и се разбива на няколко мили от нас. Любопитството ни надделя и ние отидохме на мястото на катастрофата. Когато пристигнахме, виждаме кристал, който излъчва топлина. Докоснах го и ръката ми пламна. Обзет от паника, изтичах обратно вкъщи и се заключих в стаята си, без да знам какво става. На следващия ден експериментирах с новите си сили, откривайки, че мога да контролирам и манипулирам огъня. Разбрах, че имам нужда от помощ, за да контролирам способностите си, така че реших да се доверя на най-добрия си приятел Такаши. Когато му се обадих, той дойде и преди да мога да му кажа това, банда маскирани злодеи, които имат суперсили, ни нападнаха. Отвръщам на удара с огнените си способности, за да се защитя и да защитя най-добрия си приятел, но съм превъзхождан числено и злодеите ме надвиха. Точно когато изглежда, че са на път да ме довършат, пристига група с млади супер герои и те побеждават злодеите и спасяват мен и най-добрия ми приятел. Лидерът на групата, телекинетично момиче на име Акира се представя и обяснява, че те са част от тайна правителствена агенция, натоварена със задачата да защитава света от опасни злодеи със супер сила. Тя ми каза, че ме наблюдават след катастрофата на кометата и вярват, че имам всичко необходимо, за да бъда член на техния екип. Първо се поколебах, но осъзнах, че имам нужда от помощ, за да контролирам силите и да защитя тези, които ме интересуват. Приех предложението на Акирас и се присъединих към Blaze Force, екип, с млади герои с уникални способности, които работят заедно, за да спрат Shadow Syndicate, група от опасни злодеи със суперсили, които са опасни за света.
Добре, не знам тук ли си, но ако си тук, осъзнах, че животът ми никога няма да бъде същият и се вълнувам да видя какви приключения ме чакат в Blaze Force.
Чао и ела в следващата глава!

Коментари за глава 1

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾