Бездната на лудостта

Бездната на лудостта

След инцидент тинейджърът Рой започва да чува глас, които му казва да върши немислими неща. Той започва да търси причината за това и как да се отърве от смразяващият кръвта глас, докато се опитва да предотврати инцидентите случващи се около него.

Глава 1
Душата празна, тялото ми е просто обвивка, а всяка нощ виждам тях. Сенките ме обграждат и  ме задушават. Стоят близо до леглото ми и се молят за хапка. Гласовете не ме оставят на мира и всяка нощ от кошмари се будя. Виновни са те за всичко. Крещя от килията си и те не ме чуват. Ето нов глас чувам и този път знам ще успея да ги спася. 

Санаториум „Здравето е радост“

Листата падат и есента е почти настъпила. Лекият септемврийски вятър подухва и е време за смяна на дрехите. Майки изпращат децата си на училище. Всички се радват на това време. Mина горещото лято и сега бързо ще дойде зимата, но за нас няма значение това.
Добре дошли в Санаториума.
Нека минем по коридорите и да поздравим приятелят ми той горкият има шизофрения и вижда разни неща. По-добре не го слушайте или няма да спите после. А ето я милата Мери, но утре ще е злата Кери трябва да внимавам. Доктор Рейнхарт пак е на смяна явно ще има допълнително за всички. Най-милата от всички Стела ще стане жертва на биполярността на Кен. Аз пък си играя на шах с охраната още 10 хиляди победи и ще ме пуснат. 
Сигурно се питате как се озовах тук. Това е дълга история, но предполагам няма какво да губя ако ви я разкажа. Аз съм Рой между другото. Казват, че нещо не ми е наред, но дали това е така ще оставя вие да прецените. 
 


Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾