Глава 3, Akatsuki

Глава 3, Akatsuki

Глава 3

Така... Надявам се, вече разбрахте, че при акатски нормални дни просто НЯМА... Сега ще ви разкажа за един много странен ден. Времето беше приятно –топло, слънчево, абе типичен летен ден. Ще си кажете: Е, к`во толкова?. Отговорът е: Мнооооогоооооо....... Първо трябва да ви уведомя, че акатски си имаха нов член. Момиче на име Клара. Тя имаше дълга, права, черна коса и морско сини очи. По характер беше мила... Абе мила и добра, ама ако я ядосаш по-добре да си пишеш завещанието. Обличаше се доста предизвикателно, но беше спечелила сърцата на всички „злодеи” главно заради характера си. Доста редовно казваше:
- Holly mother of Jashin!
Вместо:
- OMFG!
Хидан много я обичаше заради това, а и не само. Той попринцип си я обичаше, както и тя него, но това си проличаваше само вечер под завивките и на общите мисии, на които Мадара ги пращаше. Днес, обаче, се случваше нещо странно. Клара и Хидан си мислеха, че са сами в базата, и затова се бяха налазили на дивана в хола, но това не беше съвсем така. Мадара също беше там, но проклетника не им каза. Той беше умничък мъж и се досещаше, че между тях има нещо, а и ревнуваше. Да, правилно разбрахте! Мадара си падаше по Клара. Това беше неговата малка тайна. Сега да оставим Мадара за момент и да надникнем при Клара и Хидан. Там нещата се бяха рагорещили, меко казано, доста. Хидан лежеша на дивана, а момичето беше върху него. Дрехите им бяха на парчета и покриваха целия под. Ама, то си е така Клара като се разгорещи.... Хидан беше изключително нежен с момичето, с което всеки път беше като за последно. Той имаше чувството, че приятелката му е ненаситна. То това си беше почти вярно, ама само почти. Ръцете му обхождаха всеки сантиметър от тялото й. Това я подлудяваше. Тя все още не можеше да повярва, че това е първият мъж, който я обича и не я е отрязал. Другите го правеха, защото не издържаха на това всяка вечер да правят дълъг, страстен и безобразен секс. Сега той правеше всичко, което тя поиска от него. Дори се оставяше тя го води в леглото –нещо, което другите не понасяха, а той дори го харесваше. Момичето спусна ръцете си по продължение на гърдите му и достигна до члена му и започна да го опипва с палави движения. Хидан изпъшка от удоволствие, а Клара се усмихна самодоволно. Момичето се премести малко по-надолу и направи нещо напълно неочаквано за момчето. Тя започна да движи ръцете си доста бързо по продължение на члена му като в същото време езика й рисуваше фигури върху главичката му. След около минута мъжът се изпразни в устата й. Момичето погълна топлата течност и се усмихна предизвикателно на партниора си. Докато се усети вече беше под него. Едната му ръка беше на гърдите й, а другата разтриваше котето й. Момичето стенеше от удиволствие. Когато пръстите му приникнаха в нея, тя изви гърба си нагоре, а от устните й се отдели сладък стон. Двамата се наслаждаваха на момента, но те не знаеха, че през това време Мадара ги наблюдаваше. Точно след като момичето свърши, и точно преди да започне най-хубавата част мъжът не издържа и се показа. Клара се притисна плътно до Хидан, за да скрие тялото си от жадния поглед на новодошлия. Хидан го погледна бясно и ядосано повтори думите на Мадара от преди час:
- Всички са на мисия! В къщата няма да има никой, освен теб и Клара.
- Върнах се по-рано! –отогвори най-безразлично мъжа, чийто поглед бе впит в момичето.
Клара искаше той да се разкара и да продължи забавата с гаджето си, затова попита с възможно най-добрия глас, който успя да докара:
- Какво, по дяволите, правиш тук?
- Искам да се присъединя. –беше отговора.
Това беше прекалено. Клара огледа пода и забеляза едно сравнително голямо парче, от мантията на Хидан, което беше близо до дивана. Тя го взе и с няколко светкавични движения плата беше омотан около нея като кърпа, а тя беше права до дивана. Момичето тръгна към Мадара с намерението да го удари, но той хвана ръката й и я притисна към себе си. Клара се възползва от случая. Ритна Мадара между краката и му заби едно кроше в лицето, след което изсъска:
- Никой, ама абсолютно никой друг освен Хидан няма да ме докосва! Ясно ли е?
Момичето мина покрай превиващия се на земята от болка мъж, хвана гаджето си за ръката и го поведе към стаята им, където щяха да продължат своето забавление.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾