A different story...

A different story...

Нямам представа какво е миналото ми. Не знам нищо за семейството си, за живота си, за себе си. Знам само, че нещо в мен ми казва, че се познаваме. Същото нещо ми нашепва всяка минута, че не заслужавам да бъда обичана.

Глава 1
Нямам представа какво е миналото ми. Не знам нищо за семейството си, за живота си, за себе си. Знам само, че нещо в мен ми казва, че се познаваме. Същото нещо ми нашепва всяка минута, че не заслужавам да бъда обичана.

************************************

-Приятно ми е да се запознаем. - каза момичето като се поклони леко напред. Всички погледи бяха втренчени в нея. Леми Кай беше 16-годишно момиче, преместило се от малко селце наречено Саван. Косата й беше доста необичайна - снежно бяла, дълга до кръста, стърчащя в ляво и в дясно. Очите й бяха сиви. Тялото й беше перфектно. Плосък корем, слаби, но не много, ръце и крака. Гърдите й не бяха нито много големи, нито много малки. Сега Леми беше изправена пред новия си клас и всички гледаха само нея.
- Можеш да седнеш до Атихи. - каза учителката и посочи последния чин до прозореца. Леми се запъти натам през чиновете и дори не погледна момчето, когато седна. Целия час тя гледаше облаците през прозореца и от време на време се захващаше да брои прелитащите птици. Когато звънеца би Леми все още продължаваше да гледа навън докато един глас не я извади от транса й.
-Хей, новата. - провикна се в ухото й момчето, стоящо до нея. - Как се казваш. - ухили се то. Леми бавно обърна главата си към него и го погледна. Косата му беше катранено черна, малко по-дълга от обичайната дължина, стърчаща във всички посоки. Явно никой не беше научил момчето как се използва гребен. Очите му бяха сиви. Абсолютно същите като нейните... това доста учуди момичето.
-Леми Кай. - отговори незаинтересовано на въпроса му тя.
-Аз съм Атихи Шейм. - каза все така ухилено момчето и й подаде ръка. Леми я погледна и пак премести погледа си навън.
-Никой не те е питал. - каза тя и затвори очи. В следващия момент се намери паднала на земята. Целия клас стоеше мълчаливо и гледаше сцената, а Атихи я гледаше гневно. Никое момиче не му беше говорило така. Та той беше най-известното момче в цялото училище, по дяволите. Леми присви очи и се изправи като поупъна малко ризата си. Тя затвори очи и каза с тих заплашителен тон:
-Никога повече не го прави.
-И кой ще ме спре? - каза самодоволно Атихи и понече пак да я бутне. За негова изненада обаче Леми за част от секундата се наведе и го удари с такава сила, че той едва не полетя назад. Момчето погледна с шок сивоокото момиче пред него и се изправи на краката си.
-По дяволите. - просъска тихо той и засили ръката си срещу лицето на момичето. Леми блокира удара му. Тя вдигна ръката си и хвана неговата на сантиметри от лицето си.
-Не искаш да го правиш. - каза тя със същия тих и заплашителен тон. Тя стисна юмрука му с ръката си и вътрешно се усмихна на болката, която за момент премина през лицето на момчето.
-Има ли проблем? - гласът на учителката накара всички да излязат от "транса си" и да седнат по местата си.
-Не... никакъв. - каза Леми и пусна ръката на Атихи, след което седна на мястото си. Момчето я последва и просъска тихо, така че само тя да го чуе:
-Още не сме свършили. - Леми загледа облаците и каза също толкова тихо, но вече съвсем спокойно.
-Ще съжаляваш, че сме започнали. - така премина целия ден. Никой не посмя да се приближи до последния чин в междучасията, защото се страхуваха тези двамата да не се збият пак. Когато и последния час свърши Леми набута тетрадката в раницата си и се запъти към вратата. Атихи опъна крака си в опит да я спъне, но тя дори без да поглежда, отскочи леко от земята и избегна падането. Ядът на Атихи се усещаше от километри. Доволна от себе си Леми се запъти към апартамента си.
Съобщение

Фенфикът ти се струва познат? Да, защото сме го импортирали от форума! Ако е твое произведение, не се колебай да ни пишеш, за да го прикачим към твоя профил!

Глава

1

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах
popping

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾