Фенфикшъни

СТЪПКИ В НЕПОЗТАТОТО

СТЪПКИ В НЕПОЗТАТОТО

Manjiro_mikeyРомантика6 Глави4 Ком.

Всичко започва едно момче без посока и цел,стоящо самотно в стаята си намираща се в един беден Лондонски пансион.В този момент без да очаква съдбата му поднася всичко мечтано до сега чрез един непознат брат.Но колкото по-високо стоиш толкова повече...

Кутия от ада

Кутия от ада

ColorfulwinterМистерия4 Глави9 Ком.

Край град Хору се появява мистериозна кутия. Всеки, които се докосне до нея или изчезва или полудява. Затова кутията получава името Кутия от ада. Не след дълго точно над нея в небето се отваря дупка и нещата започва да стават все по-мистериозни и опасни.

Сенки от миналото

Сенки от миналото

Manjiro_mikeyТийнфикшън20 Глави15 Ком.

Едно момче родено по различно от останалите е изоставено от родителите си още като бебе.За щастие обаче една двойка го открива и му става семейство .Това е историята на човек без бъдеще,а само с минало или поне така си мисли.Съдбата,обаче има мисли друго.

Бездната на лудостта

Бездната на лудостта

YachiaТрилър17 Глави3 Ком.

След инцидент тинейджърът Рой започва да чува глас, които му казва да върши немислими неща. Той започва да търси причината за това и как да се отърве от смразяващият кръвта глас, докато се опитва да предотврати инцидентите случващи се около него.

Electricity in corpore

Electricity in corpore

ColorfulwinterМистерия9 Глави5 Ком.

Всичко започна, когато станах свидетел на нещо, което по принцип не би трябвало да съществува, даже все още не мога да си го обясня, но от тогава живота ми се преобърна и вместо да бъда обикновено момиче аз изживявам най-големия си кошмар.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾