Фенфикшъни

Гората на демоните

Гората на демоните

LilyanaMomirovaАзиатски7 Глави1 Ком.

Шин Юна е 18 годишно момиче, чиято задача е да пази гората от демоните след смъртта на семейството и. Един ден, тя среща момче на име Джънг Ае-Ин. Двамата се сприяделяват и нямат представа какви опасности ще им предложи гората и каква ще бъде съдбата им.

Любов ли е да я опишеш

Любов ли е да я опишеш

Лудата АнтоноваYaoi1 Глави4 Ком.

Истарията може малко да е банална но се надявам да ви хареса! Това е история в която наруто най-добрия приятел на саске се влюбва в брат му итачи които пък от своя страна в самото начало като разбира за това започва да го отбягва ко става после ще разбер

Приключенията на Джейс Блекънд

Приключенията на Джейс Блекънд

Stiliyan BratanovФентъзи9 Глави2 Ком.

Разказ насочен към популярната поредица игри World of Warcraft.Базирана на книгата ''Денят на дракона'' от същата поредица. История за младият магьосник Джейс и неговите премеждия във войнственият и суров свят на Азерот.

Истинската любов се помни вечно (SasuSaku)

Истинската любов се помни вечно (SasuSaku)

Simssi19Романтика9 Глави26 Ком.

Здравейте това е история за момиче на име Сакура и за момче на име Саске. Те се срещнали случайно пред тяхното училище и по-късно те се влюбили и били заедно. Но те не знаели какво идва в бъдеще и в какво може да ги въвлече тази любов.

Sage On

Sage On

Jikan FantomuФентъзи2 Глави7 Ком.

Какво би станало ако изведнъж се окажеш в друг свят в , който има магия и др невъзможни неща в нашия свят , които са везможни в този? Тази история проследява историята на главния герой Сеодор Кянко ( Seodor Qnko ) , който се озовава в чудновят свят .

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾