Фенфикшъни

Ако тя не беше се самоубила как ли щеше да е живота ми?

Ако тя не беше се самоубила как ли щеше да е живота ми?

KatoroДрама7 Глави0 Ком.

Прибрах се и бях изморена от толкова много обикаляне с Рика,Момо и Неиру, затова се запътих към стаята ми и си легнах на леглото.Мисля си:Ако Който не беше се самоубила как ли щеше да е живота ми?

Не мога да съм твоя

Не мога да съм твоя

sasusakulovelessФентъзи7 Глави1 Ком.

-Няма да бъда твоя! Извика Харуно на малкия Учиха. -Нека да те боли, както мен ме боля за теб! Розавокосото момиче се разплака и прегърна брат му. Саске като видя тази картина се раздразни. Итачи го погледна надменно. -Ще те убия и тя ще бъде моя!

Танцовата академия

Танцовата академия

LilyanaMomirovaТийнфикшън25 Глави0 Ком.

Танцова академия ,,Кокиче'' е едно от най-елитните танцови училища в Нова Зеландия. Всеки месец по едно състезание, отделните членове на групите се съревновават едни с други. И всичко това, сред романични връзки, тренировки и вълнения.

Любов ли е да я опишеш

Любов ли е да я опишеш

Лудата АнтоноваYaoi1 Глави4 Ком.

Истарията може малко да е банална но се надявам да ви хареса! Това е история в която наруто най-добрия приятел на саске се влюбва в брат му итачи които пък от своя страна в самото начало като разбира за това започва да го отбягва ко става после ще разбер

Приключенията на Джейс Блекънд

Приключенията на Джейс Блекънд

Stiliyan BratanovФентъзи9 Глави2 Ком.

Разказ насочен към популярната поредица игри World of Warcraft.Базирана на книгата ''Денят на дракона'' от същата поредица. История за младият магьосник Джейс и неговите премеждия във войнственият и суров свят на Азерот.

Истинската любов се помни вечно (SasuSaku)

Истинската любов се помни вечно (SasuSaku)

Simssi19Романтика11 Глави33 Ком.

Здравейте това е история за момиче на име Сакура и за момче на име Саске. Те се срещнали случайно пред тяхното училище и по-късно те се влюбили и били заедно. Но те не знаели какво идва в бъдеще и в какво може да ги въвлече тази любов.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾