Фенфикшъни

Златната флейта на дракона

Златната флейта на дракона

IvetoGaming004Приключенски5 Глави1 Ком.

Легендата за четирите златни дракона. Бела минава през редица изненади и предизвикателства за да помогне на човечеството. Чрез златните флейти, тя и нейните приятели трябва да стигат до мястото където е кралят... Кралят на Драконите.

Boku  no hero academia

Boku no hero academia

jynpqLGBT4 Глави7 Ком.

Разказва се двама най-добри приятели, които се мразят като малки и до като се опитват да се надбягват кой е най-добър осъзнават, че имат чувства един към друг. Това е краят, който исках да бъде. Така че дам пиша го като фенфикшън дано ви хареса!

Раждането на новия боец

Раждането на новия боец

Мима ГеоргиеваРомантика6 Глави6 Ком.

Историята се развива около момиче, което вижда демони. Една вечер, когато мисли, че наистина е луда и е време да умре се появяват група, която я спасява и й показва истината за света, в който живеят. Историята е фенфик по анимето "Jujutsu Kaisen&am

Светът, който създадохме

Светът, който създадохме

Freedom_fighterЕкшън1 Глави1 Ком.

Епидемия избухва по всички краища на света. Изуку Мидория е едва на седемнадесесет и попаднал в окото на бурята, когато заразата се разпростира като пожар в Токио. Доброта новина - има издигнати лагери, обявени за Безопасни Зони. Лошата - Те оцеляха.

My hero academia (с участието на Никол Николаева)

My hero academia (с участието на Никол Николаева)

Никол НиколаеваЕкшън23 Глави15 Ком.

Тази история е с мое участие така че дано ви хареса.Само да кажа, че за пръв път правя фенфик така, че ако не ви хареса може да го махнете за мен няма да бъде проблем.Все пак съм се постарала.Приятно четене и дано ви хареса.

The hero from Hell

The hero from Hell

poli:)Мистерия9 Глави6 Ком.

След толкова време реших да напиша собствена история! Надявам се да се хареса:) В историята ще има псуване и насилие:D Извинявам се предварително за правописни и всякакви грешки😅 Не ми стига мястото за кратко описание, за това ще го напиша в 1 глава:)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах