Запознайте се с „Get Out“!
01 Oct

Запознайте се с „Get Out“!

Запознайте се с „Get Out“!

Ние от Animes Portal не сме забравили за феновете на к-поп музиката, затова решихме да направим серия от интервюта, свързвайки се с няколко денс групи от същия жанр. Те ще ни разкажат малко по-подробно за своите преживявания на различни събития и какво по-точно означава да си член на денс група. 💙

Запознайте се с „Get Out“ 😉 - тези пъстри, страхотни младежи, които с радост приеха нашата покана за интервю. 


1. Здравейте! Представете се на читателите на Animes Portal.

Здравейте, ние сме "Get Out". Група сме от вече повече от 5 години и се занимаваме с к-поп кавъри. 


2. Как се събрахте и сформирахте Get Out? Бяхте ли приятели преди нея или имахте прослушване за присъединяването на членовете?

Тъй като по онова време нямаше к-поп кавър групи в Пловдив, групата се сформира от хора, които просто искаха да танцуват на корейски поп. Първоначално бяхме 8 човека, като с времето съставът се измени доста. Кастинги очевидно няма 😂 , така че всеки, който иска, може да се включи. В крайна сметка го правим просто за удоволствие. 😊


3. Кой или какво ви вдъхновява да танцувате?

Повечето от нас са се занимавали и с друг тип танци, затова, мисля че комбинацията между интереса към к-попа и  танците като цяло, ни карат да се събираме и репетираме всеки уикенд. Естествено, имаме любими групи и танцьори, в които намираме вдъхновение и се стремим поне до някаква степен да стигнем тяхното ниво. 


4. Кои са членове на групата?

Членовете на групата от нейното създаване до сега се промениха доста, но в момента групата се състои от следните хора:

Ани - Провъзгласила се сама за лидер на групата. Отговаря за финансите, грима, суага и хумора на групата. Основател и потребител на палавото легло в Кремена и Миша since 2014.

Надя - Не отговаря за нищо, но в крайна сметка се налага да прави повечето неща. (мерси хора 😊)

Кремена - Провъзгласила се сама за вижуъл на групата. Готви добре, прави мъфини и изглежда като ученичка. 

Миша - Старото макне на групата. Отговорна за задният център в танците и записването на групата за евенти. 

Ива - Синът на групата и нейната гордост! Обича да танцува мъжки танци и знае повечето от тях.

Симона - Отговорна за косплей частта от костюмите ни. Винаги ентусиазирана и смята, че сме били мега добри. 😃 Приятелка е с почти всеки.

Ицко - Уникално силен характер, носи на наредби и груби шеги. Води момичета на Рафи и плаща само с карта.

Има още куп хора, които идват да тренират с нас и са част от групата. Просто ще ни отнеме много време да споменем всеки. Някои от настоящите членове са: Стефи, Никол, Криси, Преслава и Велико

В крайна сметка в групата ни няма специфични роли, стараем се всеки да е част от процеса и да взима участие в цялото учене на танца, правене на костюми и т.н.

Да не забравяме и миналите членове на групата, които всъщност все още са част от нея, просто в момента не танцуват с нас по една или друга причина. 


5. Как избирате песен и репетирате за нея? Какъв е процесът при научаването на стъпките и колко време ви отнема, за да подготвите напълно една хореография?

Песни за кавъри избираме по различен начин. Зависи до голяма степен от събитието, на което ще го представим. Правило, което важи за всеки танц, е той да се харесва на всички, които ще са в танца. Стъпките ги учим заедно в залата, като ни отнема различно време в зависимост от сложността на танца. Ако подготваме танц за конкурс или бързаме, учим танц за около 8 часа или 4 тренировки (например Black Dress, Whoo). Но някои танци, изискват доста внимание в детайла или просто се случва промяна в състава на групата. Тогава може да учим и чистим танц с месеци. По принцип танци, които ще се танцуват на събития или състезания отделяме повече време. 

6. Кои са любимите ви изпълнители от K-POP сцената?

Всеки от групата има свои любими групи и изпълнители, така че е доста трудно да се изберат няколко. Групите, на които обичаме да правим кавъри са: VIXX, TWICE, Red Velvet и G-idle.


7. Какъв съвет бихте дали на тези, които тепърва искат да сформират своя K-POP денс група?

Съветът ни е да правите всичко с желание и старание. Съберете приятели, които също се интересуват от к-поп и просто изберете танц, който всички харесват. В крайна сметка това е хоби и трябва да му се наслаждаваме, вместо да става обратното. Също така провалът не трябва да спира новите групи, а да ги стимулира да станат по-добри.


8. От всички денс кавъри, които сте правили до момента, кой е любимият ви и защо?

Като цяло сме критични към себе си и няма кавър, който да мислим, че е перфектен и да сме напълно доволни от резултата. Все пак, I like that е един от любимите ни кавъри, защото успяхме голяма част от групата да бъдем заедно на сцената на Aniventure. Също така играем танците на VIXX с голямо желание и въпреки че технически все още има какво да се желае, влагаме много емоция в изпълнението. 9. Имали ли сте трудни моменти и как сте успявали да се справите с тях, за да стигнете дотук?

Да, определено сме имали и трудни моменти. Като цяло всеки процес на учене на танц си е предизвикателство. На сцената се представя краен продукт, на който всеки се наслаждава, но малко се знае за усилията, които се полагат за изготвянето на танца. От ученето на движенията до чисто и просто запазването на еднакъв състав през цялото време. 


10. Какви забавни случки сте имали по време на тренировки и тренировки?

Бихме казали, че всяка тренировка е една забавна случка. Преди всичко сме приятели, излизаме заедно и имаме доста общи интереси. Прекарваме заедно доста време, така че доста често се получават забавни ситуации. 


11. Какво обичате да правите през свободното си време?

През свободното си време обичаме да танцуваме. 😀 Всеки се развива в различна област, има различни интереси и се интересува от различни неща. Нещото, което ни събира е любовта ни към танците и к-попа. Така че, това правим когато имаме свободно време, а и не само тогава. 😃


12. Имали ли сте гафове на сцената?

Определено. Получавали са се много забавни ситуации на сцената. Музиката ни е започвала от по-късен момент, хвърляли сме якета върху нас, разкопчавали са се сутиени и сме се спъвали не знаем колко пъти вече. 😂


13. На кои събития сте се явявали и коя година?

Aniventure 2014 - 2018г.
Aniplay 2015 - 2018г.
Animes Expo 2015 - 2017г.
Go to Korea 2013 - 2018г.
Anifest 2015г.


14. Получавали ли сте награди и ако да на кои събития и коя година?

Грамоти за участие броят ли се? 😃


15. Какви други планове или дейности могат да очакват феновете от вас?

До края на тази година планираме да участваме и на други к-поп събития. Естествено, ще се стремим да продължаваме да правим кавъри и за канала ни в YouTube.  

Благодарим много на Animes Portal за страхотното интервю. Бяхме много щастливи да отговаряме на въпросите Ви и се надяваме интервюто да бъде забавно за читателите. 

И нека не забравяме мотото на групата ни: Ние се обичаме, обичайте ни и вие. :)


Социални мрежи, където можете да намерите Get Out:

Instagram - getoutofficial

Facebook - getoutofficial

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾