5 удара на Сайтама от One Punch Man, които изобличават човечеството
22 Nov

5 удара на Сайтама от One Punch Man, които изобличават човечеството

5 удара на Сайтама от One Punch Man, които изобличават човечеството

След като разгледахме герои от култови аниме заглавия като Naruto, Monster и Nanatsu no Taizai, е време да ви запознаем с още един изключително интересен и доста популярен персонаж. Това е супер силния Сайтама (Saitama) от One Punch Man! Нека да разгледаме пет негови 👊 удара, които изобличават човечеството.

🔥 Внимание, статията съдържа спойлери! 🔥

Първи удар!

Виждаме Сайтама да се изправя срещу 💉 Ваксинмен (Vaccine Man). Той е ядосан на човечеството за унищожаване на природата и замърсяването на планетата. Според него сме вредители, които трябва да бъдат напълно заличен. Главният герой вижда в него противник, който може и има за цел да победи всеки човек. За жалост, Ваксинмен е победен с един удар, преди дори да довърши изречението си 😲. Сайтама пада на колене, разочарован от очевидната разлика в силите им. Този негов удар разкрива на зрителя, че всъщност не му пука. Той представлява човешката раса и не смята, че някакво чудовище ще успее да я промени.

Втори удар!

Титан напада града и предизвиква героите, които го защитават. Заинтригуван, Сайтама отива да разследва. Титанът се хвали със 💪 силата, която е постигнал, благодарение на тренировките си и на изобретението на своя брат. Сайтама е впечатлен от тях и решава, че трябва да разбере дали наистина двамата са толкова силни. Преди да атакува, титанът без да иска убива брат си. Този епизод разкрива двуличието и заблудата на хората, дори в такава близост като двама братя. По-големият иска да стане по-силен, благодарение на по-малкия и обратното. Двамата са толкова устремени да доминират останалите, без да осъзнават как манипулациите помежду им ги унищожават, жертвайки наистина много. Когато титанът разбира какво е направил, той смело решава, че братската дружба ще покаже на света тяхната сила. Следва жесток 🥊 удар, право в челюстта му, избивайки доста голяма част от неговите зъби.

Трети удар/шамар!

 

Генос (Genos) води битка с 🦟 Жената-кoмар (Mosquito Girl). Тя изсмуква 🩸 кръв от хората, ставайки все по-силна и по-силна. Сайтама се намесва в битката им, защото първо - мрази комари и второ - макар Генос да е готов да се самоунищожи за победата, главният герой вижда в него качества, които и двамата притежават. В знак на благодарност към 🤖 киборга, че го е спасил, Сайтама удря шамар на Жената-комар. Един шамар стига да ни предупреди какви опасности ни дебнат нас хората.

 

 

Четвърти удар!

Зеленото чудовище, което напада Сайтама и Генос. Страхувайки се, че някой ще разбере къде живее и идентичността му вече няма да е тайна, Сайтама дори не изчаква насекомо-подобното създание да се представи. Уви, само един прав негов удар директно между 👀 очите на чудовището е достатъчен, за да го довърши. Това е урок за всички нас. Етика и обноски. Научете се първо да се представяте и тогава да влизате взлом в чужда 🏠 къща!

 

 

Пети удар!

Сайтама се изправя срещу 👑 Краля на зверовете (Beast King). Срещу него, главният герой използва „нормалните“ си удари. Лъвът нарича себе си Крал, затова трябва всички да се отнасят с него като с висша фигура, защото е ненадминат по сила. Сайтама решава да приеме предизвикателството на чудовището и без никакви проблеми излиза от земята, в която е потънал до шия. Този епизод представя гордостта, която се крие у всички нас.  Чудовището жестоко подценява Сайтама, който на пръв поглед изглежда като плешив смешник, облечен в странен костюм. Побеждавайки чудовището с няколко удара, Сайтама наистина показва респект към лъва, вместо да го победи само с един удар.

 

Ако харесате подобни статии и искате да навлезем надълбоко с тази тема, оставете коментар или реагирайте по-някакъв начин. Станете част от дискусията и помогнете да развием сайта. Благодаря за отделеното време отаку фендъм. Доскоро, накама!

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾