Toxic за мечтата, превърнала се в реалност
04 Apr

Toxic за мечтата, превърнала се в реалност

Toxic за мечтата, превърнала се в реалност

Представяме ви, момчетата, които "взривяват" сцената. 💣 Те са известни на всички със страхотните си танцови изпълнения, участието си в 🇰🇷 Корея и многобройните завладяни сърца - това са Toxic! 💓 Много се радваме, че приеха поканата ни за интервю и ще разкрият малко повече за себе си.

1. Здравейте! Всички ви познават, но все пак представете се на читателите на Animes Portal.
Здравейте! Много Ви благодарим, че се свързахте с нас! Ние сме Toxic, първата мъжка денс кавър група в България.

2. Кои са членове на групата?
💎 Крис
е един от главните танцьори в групата. Първи от нас започна да се занимава с танци и до ден днешен е много нахъсан да танцува. Видимо обича това, с което се занимава и работи здраво. Обикновено той е човекът, който преподава на всички останали.

😎 Свет е основателя и в началото бе нашия „лидер“, но се оказа, че работим по-добре без такъв. Той е Феймъса на групата. Много често се шегуваме на негов гръб, но всичко е с добри намерения.

🍼 Васко е вечното дете на групата, въпреки че е 2-рия най-голям по години. Много се лигави и много го мързи, но също и много цени танца да е точен и всички движенията да са изчистени.

🎥 Ники ни е Social Media Guru-то. Обича да се занимава с нещата около групата. Заедно с още хора, той организира събитието We Love Korea през декември. Обича да прави влогове в YouTube. Преди месец дори започнахме влог на Toxic, главно по негово дело.

🎉 Иво е Party animal-а на групата. Ивак-Дивак му е прякора. Много обича да ни забавлява и е много приятен човек, с който просто да седнеш и да си поговориш.

🎤 Киро е Гласът на Toxic Освен че е сладкодумен, е и много работлив и има много хубава усмивка. Той обича предизвикателствата и да правим нови неща с групата, които да ни карат да подобряваме танците си.

🙃 Миро ни е Макне-то. Въпреки трудностите, които има, напоследък е много мотивиран и иска да се занимава все повече и повече с танци.

😀 Кирчо е Мийма на групата. С него на репетиция никога не е скучно. Все ще намери някоя простотия да каже и да ни разсмее. Също така има огромен състезателен дух. Най-много се радва на победи и най-много се разстройва от загуби.

📚 Дани е човекът, който се занимава с всичко около групата. Музика, фонове, видеа, контакт с посолството, дори аз в момента пиша това интервю. Понякога е трудно и изнервящо да се занимавам с тези неща, но за мен е много удовлетворяващо. В момента съм малко „сателитен член“, защото заминах за университет в Англия и половината година ме няма, но те се справят и без мен, което ме кара да се чувствам много горд.

3. Как се събрахте и сформирахте Toxic?
Крис
и Васко започнаха първи да слушат К-поп от всички нас. От тях Свет разбра и много се запали. Научи, че на НДК ходят хора, които обичат К-поп и танците и започна да ходи там много често. Идеята му беше да направи мъжка група, която да участва на Aniventure 2016, защото тогава нямаше нито една и така събра първия състав. Някои му бяха приятели от много отдавна, с други се беше запознал доста скоро, но още сме заедно, така че май е било съдба.

4. Кой или какво ви вдъхновява да танцувате?
На този въпрос всеки отделен член би имал различен отговор. Всеки има своята лична мотивация, но едно, с което със сигурност всички сме съгласни е, че го правим за публиката. 💗 Чувството да чуеш всичките викове и подкрепа, докато си на сцената, е несравнимо. 🙏 Благодарим на всеки един, който ни подкрепя.

5. Кои са любимите ви изпълнители от K-POP сцената?
A.C.E са любимци, особено на 6-тимата, които сме правили техни кавъри. В момента сме много харесваме и ATEEZ. Индивидуални членове си имат и техни си любими групи, например Свет с NCT, Крис с Girls’ Generation, Миро с SF9 и прочее.

6. Как избирате песен и репетирате за нея?
Процесът ни е много демократичен. Опитваме се колкото можем да удовлетворим всички с избора на песен. Имахме момент, в които пет човека са за една песен и четирима за друга и решихме, че няма да правим нито една, защото няма съгласие. Намерихме трета, която се хареса на повечето.

Процесът на научаване на танци обикновено е следният. Някой (обикновено Крис) изважда част от танца и я преподава на останалите. За да е ясно кое движение къде е в музиката, използваме бройка в ритъма на песента, към която се правят движенията. След като знаем целият танц започва така нареченото „чистене“, в което се гледаме взаимно и се опитваме да намерим грешки и да ги премахнем. Времето, което ни отнема варира, но колкото по-добри ставаме, толкова по-малко е и то. В момента ни отнема около 2 седмици да научим танц и още толкова да го изчистим.

7. От всички денс кавъри, които сте правили до момента, кой е любимият ви и защо?
Тук също различните хора биха имали различни отговори. Петимата от нас, които отидоха в Корея, със сигурност биха казали A.C.E – Callin’. Изключително много се трудиха по него и това се отплати.


В пълен състав най-вероятно би бил SF9 – K.O., защото беше първият, на който бяхме всички.


8. Имали ли сте трудни моменти и как сте успявали да се справите с тях, за да стигнете дотук?
Нямаше как да стигнем до където сме сега без трудни моменти. Особено в началото, групата не беше толкова стабилна, както в момента. Мислехме, че след Aniventure 2016 няма да останем заедно и имахме проблеми с това как да продължим напред. В течението на годината след изявата ни се сформира стабилната формация от деветимата, която така и не се промени. 😍 Това ни позволи да работим заедно дълго време, без да се тревожим какво ще стане със самата група и така успяхме да се фокусираме изцяло върху самите танци.

Трудности винаги има и не са лошо нещо. С усилия и ум се преодоляват и това ни прави по-добри, от колкото сме били преди.

9. Имате ли време за „тиймбилдинг“ извън танците?
Нямаме време особено напоследък, но наистина ни трябва, защото се разсейваме на репетициите прекалено много 😅, така че сме си сложили като за цел един ден в месеца да излизаме, за да можем да разпуснем.

10.  На кое събитие беше първата ви изява и коя година?
Aniventure 2016
с BTS – Dope. Много мразим да го гледаме, защото ни се струва сякаш сме малки картофи, които се опитват да правят нещо на сцената, но в същото време винаги ни показва до къде сме стигнали. Трудът в залата се е отплатил. 👊

11.  Участвахте на финала на световното по корейски танци в Южна Корея, какво беше чувството да сте на толкова голяма сцена?

Участвахме, за жалост без публика, но наистина беше ценно изживяване. Все пак ни излъчиха по националната телевизия в Корея и според коментарите на видеото сме оставили добро впечатление. 😊 Продуцентите бяха изненадани, че успяхме да стигнем толкова далеч с толкова нова и сравнително малка група. Радвахме се да помогнем с популярността им, дори влиянието ни да не е било огромно.

 12.  С какво впечатление останахте от Корея? Какво най-много ви хареса там?
Корейската храна. Трябва ли да казваме повече? 😂

13.  Какво е да имате толкова много фенове? Разпознават ли ви на улицата, спират ли ви непознати за снимки или автографи?
Мисля че на всеки един от нас се е случвало вече. 😅 Най-често разпознават Свет и се шегуваме с него доста за това, защото реакциите на феновете винаги са много интересни. Но на всяко събитие хората ни забелязват и всеки път ни радва, когато ни заговорят. 💙

14.  Какъв съвет бихте дали на тези, които тепърва искат да сформират своя K-POP денс група?

1. Съберете група хора, с която обичате да сте. Най-добрият начин да се задържите заедно дълго време е първо да сте истински приятели и група след това.

2. Много тренировки. Чакат ви часове в залата, повтаряйки едни и същи части от песента, докато не се получи. Но си струва – когато най-накрая се получи, е едно от най-хубавите чувства. Раздвижете се, научете се да движите всички части на тялото си поотделно, да попватe… Развийте чувството си за ритъм. От там ще дойде синхронът.

3. Танците са приоритет, а не социалната медия. Тя е важна, но не е на първо място.

15.  Какви други планове или дейности могат да очакват феновете от вас?

Искаме да правим много неща. Клипове в YouTube, да продължим да правим Toxic Dance Class и още изяви на сцена. 💕

16.  Къде могат да ви намерят феновете?

    • Instagram

    • YouTube

    • Facebook

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾