26 Aug

Топ анимационни японски студия се обединяват, за да създадат YouTube канал за безплатен стрийминг!

Топ анимационни японски студия се обединяват, за да създадат YouTube канал за безплатен стрийминг!

Toei Animation, Kodansha, Nippon Animation, Tezuka Productions, Shogakukan-Shueisha Productions, и Shinei Animation са само част от обединилите се студия, които създават свой собствен YouTube канал. Крайната цел е да се съберат над 30 компании, предлагайки 3 000 аниме заглавия до 2022-ра година, с месечна гледаемост от над 300 милиона прегледа.

Наречен Animelog (или Anilog), каналът бе пуснат през месец август тази година от Analyzelog - компания, която подкрепя корпоративните дигитални стратегии. Целевата аудитория са предимно японците засега, но според Variety, плановете са да бъдат добавени субтитри на английски и китайски за задграничните фенове.

Каченото съдържание ще включва сериите Black Jack, които са въз основа на мангата от Осамау Тезука (Osamu Tezuka) и които са излъчвани в началото на 20-те години по канал Yomiuri TV; Future Boy Conan, излъчен през 1978-ма година, режисирано от Хаяо Миязаки (Hayao Miyazaki) и продуцирано от Nippon Animation.

Асоциацията на японските анимации отчита, че миналата година индустрията е отбелязала рекорден ръст, като печалбите възлизат на колосалните 20 милиарда долара. Проучването също така отбелязва, че стриймингът се е увеличил с цели 10 процента.

А вие какво мислите над това решение? Ще се радвате ли да виждате повече напълно безплатно съдържание в YouTube на любимите си анимета? А кое аниме тръпнете в очакване да го видите в канала? Напишете долу в коментарите!

Коментари

Публикувай своето мнение...
avatarДеактивиран акаунт30/Nov/2020г. 12:22ч.

Това са страхотни новини!

avatarДеактивиран акаунт04/Oct/2020г. 16:21ч.

Супер новина 🥰☺😊😇

Ще е страхотно а снимето е моя съсед Тоторо

Някой знае ли от кое аниме е снимката на корицата на статията

Толкова се радвам! ❤️

браво това ми е любимия сайт на анимета най страхотен сайт 🏅🏅🏅🏅🏅🏅🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 пожелавам да имате 800‚00 толкова хубаво обичам те АР ❤️💙

Честно казано предпочитам бг субс, нищо, че има малко грешки, но се надявам все повече безплатни анимета да има 😉

Страхотна новина! Аз също чух нещо подобно. Другото, което чух е, че щели да затягат мерките против пиратството.
Добре е, че нещата се балансират.Това донякъде ще помогне с тъпите регионални ограничения.

За някои китайски анимета вече го има това между другото. И Tencent и Bilibili си имат канали в ютуб, където качват китайски анимета. От канала на Bilibili гледам много неща, а от Tencent само Mo Dao Zu Shi Q.

Еха, невероятна новина! 🙃 🙃 🙀 🙀 🙀 😊

Най-сетне! Супер новина!

Той стрийминга е установен вече някъде от 5-6 години като съвсем солиден начин на разпространение, сетиха се. Въпреки това мисля, че не е толкова късно и новината е доста положителна.

Кога се очаква да започнат да качват анимета?

Ами това е вариант за легално стриймване, като всички страни ще са печеливши, защото аниме индустрията не е много доволна от условията на Крънчирол например

, страхотна идея много ми хареса 🏅🏅🏅🏅

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах