ТОП 5 Луди аниме момичета, които харесваме!
02 Jun

ТОП 5 Луди аниме момичета, които харесваме!

ТОП 5 Луди аниме момичета, които харесваме!

Сред вълната от нови злодеи, представени в третия сезон на My Hero Academia, никой не успява да размаже линията между смущаващи и очарователни така, както Химико Тога (Himiko Toga). Тя е най-красивото момиче, което просто иска да се сприятели и да говори за момчета... докато изцежда кръвта на жертвите си с игли. Като такава, тя вече официално се присъединява към отбора на други аниме момичета, на които просто не можем да не се радваме, въпреки психотичните им тенденции. Ако продължава в същия дух, то може би един ден ще надхвърли петте дами по-долу!

Чувствахте се предупредени, защото има СПОЙЛЕРИ!


#5: Haruko Haruhara
“FLCL” (2000-01)

Image

Може да е междугалактически офицер, но тази дама просто не се интересува от правилата. Почти всичко, което трябва да знаете за Харуко (Haruko) и нейните безкрайни приумции, може да бъде обощено в дебютната си сцена. Тя се втурва на засилен мотопед, удря зверски в лицето нашият главен герой с бас китарата си, преди да започне да го целува до припадък. А това е само върхът на айсберга. Просто изчакайте, докато видите какво ще стане, когато е раздразнителна.


#4: Yuno Gasai
“Future Diary” (2011-12)

Image

Вероятно най-емблематичната преследвачка (yandere) в съвременното аниме, Юно (Yuno) е добре позната в убийството на всеки, който се опита да застане между нея и възлюбения ѝ Юки (Yuki). Макар и често да е прекалено рязка, със сигурност няма да има проблем когато става дума за отмятане в списък на класическите откачалки - особено ако това включва отвличане и изтезания. Независимо от мнението ви за анимето, честно е да се отбележи, че мийма (meme) на Юно ще запази гнева ѝ в продължение на години.#3: Yumeko Jabami
“Kakegurui” (2017)

Image

Заради тръпката от хазарта, това момиче ще рискува всичко и всички, включително телесни повреди и социалния си статус. Макар и дълбоко в себе си да е прекрасно момиче, страстта и пристрастяването на Юмеко (Yumeko) към хазарта я подтиква да вземе някои решения, които мнозина смятат за необмислени. Тя почти бива изключена от училище, задлъжнява с огромен дълг и дори участва в игра на Руска ролетка. Може би се питате защо? Защото любовта ѝ към този порок е толкова голяма, че е направо оргазъмна.


#2: Revy
“Black Lagoon” (2006)

Image

Нейният дом на острова може да бъде запълнен до периферията си с престъпници и отрепки, но по някакъв начин Реви (Revy) все още намира начин да се справи с тях. Благодарение на голямата си уста и жаден за спусъка пръст. Няма нищо друго, което този член на "Компания Лагуна" (Lagoon Company) да обича повече, колкото да краде от други надървени бандити и след това да ги застреля с пистолетите си. Няма никакво значение дали са убийци, Якуза (Yakuza) или Нео-Нацисти, нейните избухливи моменти и сериозни проблеми с гнева винаги ще успеят да я издърпат от надвисналата опасност.#1: Anna Nishikinomiya
“Shimoneta” (2015)

Image

Ето защо пренебрегването и потискането на естествените човешки нужди никога не води до нищо добро. В свят, в който голотата, мръснишките шеги и сексуалното съдържание са забранени, тази красива дама се оказва доста грубо събудена, след като първата ѝ целува е открадната. Сега, обсебена в това да друса бедра със злочестия Танукичи (Tanukichi), Анна (Anna) вдига развратността до опасни нива, войдейки  до отежняващо нападение, почти успешна кастрация с ножици и дори прави бисквитки с "любовния си нектар" за Танукучи. Когато видите, че в очите ѝ играят сърчица, можете веднага да си плюете на петите.

Източник: watchmojo.com

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾