Тагуя Егучи споделя повече за „SPY X FAMILY“ и Лойд Форджър на Anime Expo 2023
08 Oct

Тагуя Егучи споделя повече за „SPY X FAMILY“ и Лойд Форджър на Anime Expo 2023

Тагуя Егучи споделя повече за „SPY X FAMILY“ и Лойд Форджър на Anime Expo 2023

С премиерата на втори сезон 📣 на изключително популярното аниме „SPY ​​X FAMILY“, сме ви подготвили малка 🎉 изненада за всички фенове на сериала. Запознайте се с Такуя Егучи (Takuya Eguchi), който озвучава Лойд Форджър (Loid Forger) в „SPY ​​X FAMILY“. Той споделя своите изживявания пред жива публика по време на аниме събитието Anime Expo 2023, разглеждайки ⚖ баланса между професионалния си живот като опитен шпионин и личния си живот.

Аниме Експо, известен още като AX, е 🇺🇸 американска аниме конвенция, организирана от Обществото с нестопанска цел за насърчаване на японската анимация (SPJA). Това събитие се провежда в Лос Анджелис, Калифорния и обикновено в началото на юли и продължава четири дни.

Spy x Family“ е изключително популярен 🇯🇵 японски комикс, създаден от Тацуя Ендо (Tatsuya Endo). В основата на историята стои шпионин, който е нает да 👨‍👩‍👧 „създаде семейство“ с цел да изпълни своята мисия. Той обаче не осъзнава, че жената, за която избира да се ожени, е виртуозен 🔪 убиец, а детето, което осиновява като своя дъщеря, притежава телепатични способности.

Сюжетът взема неочакван обрат, когато тримата започват да живеят заедно и тайно крият, че не са наистина истинско семейство пред другите хора. Анимето дебютира през 📅 април 2022 година на две части по японската телевизия, заедно с мащабна реклама в социалните платформи. А за тези, които искат да научат повече за агент „Здрач“, то имат възможността да 📺 гледат анимето при нас с 🇧🇬 български превод!

Първо и най-важно, Лойд се стреми да разбере какво означава да имаш семейство,“ споделя Егучи, като по този начин започва неговото интервю на живо пред нетърпеливите за допълнителна информация фенове.

Любителите на японската озвучителна актьорска игра най-вероятно 👂 разпознават Егучи като гласа зад любими герои като Такео Года (Takeo Goda) в „My Love Story“, Шинджи Коганеи (Shinji Koganei) в „Kuroko's Basketball“, Ханма (Hanma) от „Tokyo Revengers“ и Дот (Dot) от магическия свят на „Mashle“. Благодарение на майсторското му озвучаване на колоритни персонажи, Такуя заслужено грабва наградата „Seiyu“ - високо уважавано отличие в японската индустрия на озвучаването. Той, заедно с представители на Crunchyroll предоставят пред публиката възможност да проникнат в професионалната страна на привидно невъзможната мисия, която 🎩 агент „Здрач“ трябва да изпълни.

 

В интервю за Animate Times споменахте, че вашият мениджър е голям фен на мангата и бил много развълнуван, когато са Ви избрали за ролята. Бяхте ли запознат с оригиналната история преди да се явите на прослушване? Правихте ли някаква специална предварителна подготовка за ролята?

SPY x FAMILY“ за първи път беше сериализиран в Shonen Jump+. Тъй като бе достъпен [безплатно, бел. ред.] в Интернет, заглавието наистина взриви социалните медии. Тогава чух [за поредицата, бел. ред.] и в крайна сметка прочетох мангата от любопитство за себе си, преди да се включа в проекта. Когато отидох на прослушване я препрочетох, за да се подготвя. Докато се подготвях за ролята, се съсредоточих най-вече върху разликата между комичната и сериозна страна на Лойд.

Комедията често е свързана с аниме като „SPY x FAMILY, налагайки се да балансира бързи екшън сцени с дълги диалози. Сцените на Лойд често включват екшън моменти и разхвърляни монолози. Смятате ли, че репликите му са по-трудни за запис в сравнение с други роли, които сте имали в миналото? Има ли конкретна сцена, която е отнела няколко дубъла, за да бъде успешна?

Когато записвате, анимацията обикновено вече е създадена, така че имаш определено време, за да се подготвиш. Почти през цялото време трябва да работя с това, което ми е дадено. Аз съм там само за да се уверя, че нещата си пасват.

Това, което считам за удобно темпо, всъщност може да не работи в аниме формата, така че ми отне малко време, за да разбера напълно същността на Лойд. Първоначално имах идея как да играя ролята, но докато напредвах със сценария и продължавах да го чета добих по-добра идея как да изиграя ролята.

В „SPY x FAMILY Лойд има изключителна дилема, пред която са изправени повечето съвременни семейства – да жонглира с често неразумните изисквания на работата с това да бъде внимателен родител към децата си! Смятате ли, че Лойд се справя добре с баланса между двата свята? Имате ли съвет за уморените бащи, които се опитват да се приберат навреме, за да обърнат внимание на детето вкъщи? 

[смее се] Технически част от работата му като шпионин е да бъде част от семейство. Така че той по същество просто си върши работата!

Вярно е!

Отначало Лоид изобщо не може да се отпусне. Под постоянен стрес е през цялото време. На първо място той се опитва да разбере как да има семейство. Но докато работех по тази роля, прецених, че все пак успява да намери малко комфорт и спокойствие към задълженията си. Той, Аня и Йор трябваше да са непознати, но в крайна сметка всички откриват тази важна връзка помежду си. Без да се стараят толкова много, те всъщност се сближават. Според мен това е важно. Всеки път, когато можеш да се отпуснеш и просто да приемеш нещата такива каквито са, прави животът ти по-лесен.

Определено! Говорейки за сближаването като семейство, първият трейлър на „SPY x FAMILY CODE: White бе пуснат наскоро и изглежда, че семейство Форджър ще замине на едно вълнуващо пътуване. Очаквате ли с нетърпение да възобновите ролята на нашия любим семеен мъж? Започнахте ли вече подготовката за филма?

Когато за първи път записвах промоционалното видео, ми казаха само основното или общия сюжет на историята. Просто знаех, че ще бъде нещо съвсем ново и няма да е част от мангата. Тогава не можех да си представя за какво става въпрос, но вече знам и определено очаквам с нетърпение да изиграя отново ролята! Очаквам всички да останат приятно изненадани.

Да, реакцията на феновете онлайн беше феноменална. Хората са наистина развълнувани. И така, последен въпрос, преди да изтече времето ни. Любимото телевизионно шоу на Аня е „ШПИОНСКИ ВОЙНИ. Освен Лойд, кой беше любимият Ви телевизионен или филмов шпионин като дете?

Ооо, мисията невъзможна! [смее се] И аз харесвах филмите за 007 като дете. Тези герои отидоха на всички тези интензивни мисии, което беше много вълнуващо за мен като дете. Сега, когато имам възможност да играя шпионин, също се чувствам много щстлив!

Така приключва интервюто на Такуя Егучи с Cruncyroll! 🔥 Не забравяйте, че втори сезон на анимето започна излъчването си в Япония на 07 октомври 2023 година ✨, последван от оригиналния аниме филм „SPY x FAMILY CODE: White“, който ще покори залите на 🔜 22 декември същата година.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾