Starlight, готови да изгреят във вашите сърца
04 Mar

Starlight, готови да изгреят във вашите сърца

Starlight, готови да изгреят във вашите сърца

Представяме Ви една звездна к-поп денс група, която ще Ви 🚀 изстреля направо в космоса. Благодарение на упорития си труд и любовта към к-поп музиката, те създават страхотни танци. 🌟 Изгряващите звезди обещават да бъдат все по-добри с всеки изминал ден. Желаем им успех и да ги виждаме все по-често на сцена! 😍

Здравейте ние сме група Starlight, готови да изгреят във вашите сърца!Как се събрахте и сформирахте STARLIGHT?
Старлайт
е сформирана през април 2018 година. 🤗 Преди това бяхме в друга група и 5-ма човека заедно се отделихме. Целта беше да започнем свои собствени проекти, върху които да работим. Кастинг не е имало. Единственото, което направихме бе да се допитваме до близки приятели, които смятаме, че могат да ни подадат ръка, когато липса някой от групата. 👉 Така се сформира Starlight. Бихме могли да кажем, че се познавахме от социалните мрежи, но реално преди да се съберем не сме общували особено.


Кой или какво ви вдъхновява да танцувате?

Самите идоли ни вдъхновяват да танцуваме. 😍 Забавните хореографии, сценично поведение и интересните концепции доста бързо могат да ни привлекат вниманието и да решим да се захванем с дадената песен. Огромна част допринасят и старите групи, които вече са били неколкократно на сцена. 🙏 Те ни показват, че с малко повече труд можем и ние да сме на една сцена с тях.


Кои са членове на групата?
В групата имаме ЗА МОМЕНТА 7 броя звездички, но никой не знае кога ще се увеличи броят ни.

⭐ Най-малката звезда е Нико. Тя е лъчезарна, пълна с енергия и 😀 огромно чувство за хумор, макар и не винаги да поднася подходящите шегички. Много талантливо дете. Целта ѝ е да предава 🍀 щастие на хората, защото когато види някой да се усмихва ѝ се 🌞 стопля душата. „Мразя“ е твърде силна дума за нея.

⭐ Следващата звезда е Виктор, който сменя баяса* си повече отколкото 🧦 своите чорапите, но за него Тейонг винаги е на първо място. През повечето време 😜 е просто идиот с „resting bitch face“ и се лигави на моменти, но когато трябва да се върши нещо е сериозен и отговорен. Старае се да даде максимума от себе си и да помогне на останалите при нужда. 🤗

⭐ Поредната звездичка, която ще си проправи път към сърцата Ви е Ния - Аз съм човекът с многото имена, но за групата съм просто Ния! На 17 години съм, обичам да правя разнообразни неща, най-вече да 🎸 свиря, пиша сценарии, шия и да побърквам останалите членове със странни факти по биология. 🐸 Освен това, обичам 🔮 астрологията и магиите. К-поп танците са сравнително ново нещо за мен, но усещам че винаги съм имала тази страст към тях.

⭐ Срамежливата звезда на групата и NCT Dream баяс е Криси - Танците са всичко за мен, от малка ме влекат. 💃 Тренирала съм балет и модерни танци. Нищо друго не ми доставя удоволствие, така както 💗 танците. Сякаш музиката минава през вените ми и ме поставя под свой контрол. 🔥

⭐ 🎬 Монтажиста и звездата на групата е Димо, който пък е луд фен на K/DA - Аз сън амбициозен, в някои ситуации притеснителен, честен и малко несигурен в някои ситуации, но се опитвам да поправя това. Освен това смятам, че съм 😊 приятелски настроен към всички.

⭐ Втора по големина, но най-малка по акъл, е лидерът ни Коси или още позната като мама Коси! По-принцип тя се занимава с повечето неща на групата. 🌟 Лого, видео за представление, участия... Но въпреки, че е едва на 20 години, акълът ѝ е на не повече от 🍼 5 годишна. Въпреки това, тя може да е сериозна и отговорна когато се налага, но през останалото време е едно малко детенце. 😍 Макар групата да ѝ се качва на главата, тя е грижовна към всички и ни пази от всяко зло.

⭐ Най-голямата щура звезда е Уил  - През повечето време нито външността, нито държанието ѝ отговарят на годините, 😂 но се носят слухове, че когато се налага може да е сериозна и отговорна. 👀 По професия е софтуерен инженер (програмистче), която обяснява доста неща, като притежава склонност да е ужасен гийк на моменти. Има голямо 💖 сърце и е готова да приеме всеки, който се нуждае от малко любов. Черпи вдъхновение за много неща в живота си от членовете на BTS, които явно са откраднали сърцето ѝ и не желаят да ѝ го върнат... Но тя и не възразява.

Кои са любимите ви изпълнители от K-POP сцената?

Нико - Stray kids, Sunmi, IU, Astro, Red velvet, mamamoo, Exo, Pentagon

Виктор - Girls Generation, Red velvet, Pristin, NCT, Stray kids, Monsta X

Ния - twice, day6 и monsta x, наскоро и stray kids спечелиха сърцето ми

Криси - предимно дриймитата на NCT и GOT7

Димо - Това е наистина доста доста труден въпрос. Има много групи, които обичам и уважавам. Ако трябва да изброя моите топ 3, то това са ЕХО, Girls Generation и Stray Kids. Трудно би ми било да изброя защо са ми любими, тъй като всяка група е уникална и специална по свой собствен начин .

Коси - Ако трябва да изброявам, бих казала Stray Kids и NCT завладяха сърцето ми с един замах. НЯКОЙ МОЛЯ ДА ГИ ВЗЕМЕ, ТЕЖКО МИ Е С ТЕЗИ ДЕЦА.

Уил - BTS own my heart, Stray Kids are owning their place there as well

Как избирате песен и репетирате за нея? Какъв е процесът при научаването на стъпките и колко време ви отнема, за да подготвите напълно една хореография?

Песните избират нас. Те просто ни изкачат от тук и от там и сякаш крещят да се захванем с хореографията им. 😋 Репетираме предимно уикендите, поради натоварения график на всеки един от групата, но някак се справяме. За момента Виктор изважда хореографията на дадения танц. Коси помага с каквото може и когато може. Другите учат вкъщи и ако нещо не им е ясно го чистим по време на тренировка. В зависимост от танца може би ни отнема около 2 месеца за да научим движенията и всичко друго е изпитване и чистене.

Имали ли сте трудни моменти и как сте успявали да се справите с тях, за да стигнете дотук?

Определено сме имали трудности. Справяме се с тях като отбор и семейство. 💗 Понякога се ядосваме един на друг като стане напечено, но след по-малко от час всичко е утихнало и се връщаме обратно към нормалните си заниманията - Коси, Виктор, Димо и Ния играят Лига докато другите почиват, спят или се занимават с нещо.

От всички денс кавъри, които сте правили до момента, кой е любимият ви?
Highlight - Can be better
е първият ни и единствен кавър до момента, но ни е любим. Благодарение на него, дебютираме като група Starlight. Самата песен и групата означават изключително много за нас.Какви забавни случки сте имали по време на тренировки?

Забавните случки са много, дори бихме казали твърде много. Коси специално се зае да направи забавно и разсмиващо клипче на групата, за всичките моменти, които сме имали по време на тренировка. Една от най-смешната случка, станала наскоро, бе когато по невнимание Виктор ритна Криси в главата. Веднага след това му се схвана кракът, докато останалата част от групата лежи на пода в недоумение. 😅


Имате ли време за „тиймбилдинг“ извън танците?
Ако под тиймбилдинг имате предвид висене в 🍗 KFC, игране на League of Legends или дремене на Сердика, то  - ДА.


Имали ли сте гафове на сцената?

Единствения гаф, който имахме беше в деня на дебюта ни. Няколко минути преди да се качим на сцената, Коси размаза грима си по невнимание и приличаше на войник, готов за битка. 😂 Не че би било проблем за нея да излезе така на сцена. Благодарение на майката на Ния, която ни снабди с мокри кърпички, и готините водещи, които хванаха момента и ни спечелиха време, успяхме да овладеем положението като истински професионалисти.


Получавали ли сте награди и ако да на кои събития и коя година?
За момента не сме. Ние сме група, която дебютира преди няколко месеца, но се надяваме през 2019 да достигнем нови висоти и да спечели поне една награда от някое събитие.


Какъв съвет бихте дали на тези, които тепърва искат да сформират своя K-POP денс група?
Не се отказвайте от танците! 🤜 Има голяма конкуренция, но това не трябва да ви спира да правите това, което ви доставя удоволствие и 💘 наистина обичате. Няма невъзможни неща! С малко желание, много усърдна работа и подкрепата помежду ви, може да стигнете до желаната от вас цел.


Какви други планове или дейности могат да очакват феновете от вас?

Възнамеряваме да качваме кавъри, отделни от тези които готвим за сцена, в YouTube канала ни. Отделно ще качваме много забавни снимки и клипове в Instagram профила ни.


Къде могат да ви намерят феновете?
Facebook
Youtube
Instagram

Легенда:
Баяс (bias) - в К-POP общността, баяс е любимият ти член от дадена идол група.
Resting bitch face - човек с неутрална физиономия, която често е бъркана като навъсена и/или изнервена физиономия.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾