Създателят на Hunter x Hunter споделя информация относно завръщането на мангата
05 Sep

Създателят на Hunter x Hunter споделя информация относно завръщането на мангата

Създателят на Hunter x Hunter споделя информация относно завръщането на мангата

Създателят на „Hunter x Hunter“ и „YuYu HakushoЙошихиро Тогаши (Yoshihiro Togashi) споделя 😟 тревожна актуална информация относно здравето си, което кара много фенове да му пожелаят скорошно възстановяване и здрав дух. Мангаката сподели относно продължаващите си здравословни проблеми в 🐦 Twitter, което допълнително ще забави дългоочакваното завръщане на популярната 📗 манга.

Туитът на художникът гласи ✍️ „Симптомите ми не се подобряват и лечението и възстановяването ми отнемат много време.“ След изявлението си той предостави допълнителна информация за състоянието си и как то се отразява на работата му, описвайки изтощителна болка в гърба, както и загуба във функциите на дясната му ръка.

Тази 🔃 актуализация се появи след многобройни закачки относно завръщането на култовото заглавие, включително коментарът на Тогаши, че е приключил с черновите за няколко глави, докато публикува 🖼 изображения на много манга панели в социалните мрежи през май 2022 година. През юли той също сподели, че първите десет глави са ✅ завършени и просто трябва да бъдат финализирани с мастило.

Hunter x Hunter се публикува в Weekly Shonen Jump от 📅 март 1998 г., като английската версия е публикувана от Viz Media. Понастоящем 🇯🇵 японският комикс е съставена от 36 тома, като е в пауза от ноември 2018 г. и е правило няколко прекъсвания през годините, което кара Тогаши да създаде свой личен акаунт в Twitter, за да държи феновете в течение какво се случва.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾