Подкрепи Animes Portal на „Anime Festival 2023 Стара Загора“!
17 Mar

Подкрепи Animes Portal на „Anime Festival 2023 Стара Загора“!

Подкрепи Animes Portal на „Anime Festival 2023 Стара Загора“!

Както всички може би вече сте разбрали, на 18-19 март 2023 г. ще се проведе първото в града на🍃 липите аниме събитие „Anime Festival 2023 Стара Загора“. А ако 🦻 чувате за него за първи път, то силно препоръчваме да погледнете статията ни по темата!

И тъй като винаги сме мечтали да видим организирано от 🔴 NAKAMA събитие в града ни, просто нямаше как да го пропуснем! Затова със задоволство искаме да обявим, че ще присъстваме!

Но защо? 🤔

Нашата цел с Animes Portal винаги е била да помогнем за развитието на азиатската култура в 🇧🇬 България, давайки възможност на всеки да намери лесно, удобно и 💸 напълно безплатно интересни заглавия от далечния изток за гледане, както и други хора със сходни интересни на едно място. Порталът винаги е бил задвижван с наши лични финанси и от няколко години - с щедрата подкрепа на нашите дарители! 🙇 Тук е момента да благодарим от сърце на всеки един от тях 🔝 - за нас това означава много и сме искрено благодарни, че допринасяте за нашето развитие и съществуване!

Но една немалка част от вас са ни писали с въпроси дали не могат да дарят по друг начин. Затова искаме да се обърнем именно тези от вас, които все още проявявате интерес да ни подкрепите, че ще можете да го направите на „Anime Festival 2023 Стара Загора“ в Mall Galeria Stara Zagora! Там ще ни откриете с нашето малко щандче, от което бихте могли да си вземете от нашите лимитирани издания на 🎁 „Kawaii Box“ и „Sugoi Box“!

Sugoi Box & Kawaii Box mockup designs

А ако мистериозните кутии не са по ваш вкус, то просто може да наминете да ни кажете 👋 „здравейте“ и да участвате в забавната ни томбола от 🔥 1 левче!

Вложихме много старание, труд и усилия, за да ви подготвим едни незабравими изненади, с които едновременно ще ни подкрепите и ще остане спомен от нас... за вас! 💞

Няколко думи след събитието...

Благодарим на всички за двата невероятни дни! „Anime Festival Stara Zagora 2023“ беше едно страхотно преживяване, искрено се надяваме да се повтори и догодина!

Уви не успяхме да се 📸 щракнем първия ден, защото направо ни нападнахте и обрахте до шушка, за което ви благодарим от сърце! ❤️ Така вие директно помогнахте за развитието и издръжката на портала, който всички толкова много обичаме! 💖 Благодарим ви и че втория ден също се отбихте при нас за готината ни томбола и другите изненади, които ви бяхме приготвили! Благодарим и за милите думи, които ни отправихте, вие знаете кои сте! 😍

Надяваме се да сме оправдали очакванията ви, постарахме се специално за всички вас! 🌹

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾