Перилен препарат „Attack on Titan“ на японския пазар за ограничен период от време!
14 Dec

Перилен препарат „Attack on Titan“ на японския пазар за ограничен период от време!

Перилен препарат „Attack on Titan“ на японския пазар за ограничен период от време!

Кой може да Ви помогне да се справите с „прането без никакви съжаления“ по-добре от самия капитан Ливай?

Феновете на Attack on Titan със сигурност нервно очакват следващия епизод на сериите (който няма да бъде излъчен до пролетта), но неговите създатели се стремят да поддържат серията постоянно в умовете на всички.

Японската компания за перилни препарати Kao си партнира с Attack on Titan, за да създаде лимитиран продукт, наречен „Kao Attack on Titan перилен препарат с капитан Ливай“. Рекламиран със слогъна „Пери без съжаления“, новият продукт е пуснат на пазара на 10-ти декември в Amazon и веригата японски магазини Matsumoto Kiyoshi, включвайки главния герой, който е известен с това, че е маниак на тема чистота.

Процесът на създаването му е доста дълъг, но и много интерактивен. От юли 2018 година, Kao се допитва до феновете си в Twitter да дадат своя глас за дизайна на опаковката, лозунга и дизайна на дървена кофа, която ще бъде обявена в по-късен етап. Така всъщност се оказва, че интересният перилен препарат в известен смисъл е направен от феновете!

За съжаление, за хората, които умират да се докопат до една от бутилките на капитан Ливай, всички бройки в Amazon са разпродадени в деня на тяхното пускане. А що се отнася до бройките в Matsumoto Kiyoshi, в търговската мрежа са пуснати едва 40 000 бутилки, затова и феновете се втурват от магазин в магазин, за да се докопат до заветната партида.

А вие какво мислите, ако можехте да изберете, кой любим ваш герой бихте сложили като рекламно лице на перилен препарат? Напишете долу в коментарите! ⤵

Източник soranews24.com

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾