Първата НЕкорейска к-поп група в света
30 Jun

Първата НЕкорейска к-поп група в света

Първата НЕкорейска к-поп група в света

Корейската поп музика, по-известна като K-POP, се е превърнала в индустрия за над 5 милиарда долара със своите песни, звезди, мода и начин на живот. Определено този тип музика е истинска световна сензация! 🌟


Корейските групи са разнообразни, шарени и имат в състава си най-различни хора по стил и характер. Какво се случва обаче, когато не-корейци се опитват да станат К-POP идоли? 🔥В клипа по-долу ще можете да се запознаете с EXP Edition, първата в света некорейска поп група. Членовете ѝ са Коки Томлинсън (Koki Tomlinson), Франки Да Понте (Frankie DaPonte), Хънтър Кол (Hunter Kohl) и Симе Коста (Šime Košta), които вярват, че не е нужно да си кореец, за да правиш такава 🎶 музика. При първия си дебют, на EXP Edition се налага да се изправят пред остри критики от много феновете на този тип музика, повечето от които дори не са корейци. Те твърдят, че групата си присвоява корейската култура и не трябва да продължава да ❌ съществува.


Въпреки това, момчетата не се притесняват особено. Според тях такава опозиция се случва на всеки, който се опитва да пробие в нов музикален жанр, който вече е набрал огромна популярност.


Изгледайте видеото, за да опознаете членовете на първата некорейска K-POP група в света. А вие какво 🤔 мислите за тях?


Източник: vice.com

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾