Романът Paprika ще бъде адаптиран като игрален филм за Amazon Studios!
19 Sep

Романът Paprika ще бъде адаптиран като игрален филм за Amazon Studios!

Романът Paprika ще бъде адаптиран като игрален филм за Amazon Studios!

Научнофантастичният психологически трилър „Paprika“, въз основа на едноименното манга заглавие от Ясутака Цуцуи (Yasutaka Tsutsui), ще получи екранизация на живо🥳.

Paprika разказва история за кражба на машина, 🎭 с която може да се влиза в сънищата на хората. 💻 Тъй като крадецът има потенциала да причини сериозни психологически щети, д-р Ацуко Чиба (Atsuko Chiba) навлиза в света на мечтите, за да спре виновника. 🦸🏼

Режисьорът на „Birds of Prey“, Кати Ян (Cathy Yan), ръководи проекта за Amazon Studios и Hivemind. 🤠Според Deadline, умопомрачителният техно-трилър от 1993г. ще бъде превърнат в поредица на живо, разказваща историята на Атсуко Чиба (Atsuko Chiba) известна още като Paprika, 👩‍🔬 талантлива изследователка в развиващата се област за наблюдение на 😴 сънища и намеса в тях като форма на 🧪 психотерапия.

Романът вече е адаптиран няколко пъти, появявайки се като манга от Реиджи Хагивара (Reiji Hagiwara) през 1994 г. и отново през 2007 г. от Ери Сакай (Eri Sakai). Paprika също бе превърнат в аниме филм от Сатоши Кон (Satoshi Kon) през 2006 г., като оригиналният автор на романа също участва в него, озвучавайки барман. Ян става известна през 2020 г., след като режисира „Birds of Prey“ – филм базиран на Suicide Squad, с участието на Марго Руби като Харли Куин, както и Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел и Роузи Перез. Това също направи Ян първата жена режисьор от азиатски произход, заснела филм за супергерой. 👏

Продуцентският партньор на Кати Ян е Аш Сарохиа (Ash Sarohia) на Rewild, който ще бъде изпълнителен продуцент, заедно с Маси Ока (Masi Oka) и Джейсон Браун (Jason F. Brown) от Hivemind.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾