Арката „Holy Kingdom“ от мангата „Overlord“ ще бъде адаптирана като филм!
15 Mar

Арката „Holy Kingdom“ от мангата „Overlord“ ще бъде адаптирана като филм!

Арката „Holy Kingdom“ от мангата „Overlord“ ще бъде адаптирана като филм!

След като на 📅 27 септември 2022 г. приключи 4-ти сезон на анимето „Overlord“, официалният акаунт на заглавието в 🐦 Twitter просто написа:

„В момента работим по филма „Overlord: Holy Kingdom!“ 🔜 Очаквайте скоро още новини!“

Не бе предоставена допълнителна информация относно датата на излъчване. Филмът „Overlord: Sei Oukoku-hen“ ще бъде директно продължение на телевизионната предаване, а не оригинална история. Той ще адаптира историята от томове 12 и 13 на едноименната манга, които бяха пропуснати от четвъртия телевизионен сезон.

Поради голямото количество 📗 съдържание, което трябва да бъде адаптирано, филмът е напълно възможно да бъде съставен от две части. 😲 В противен случай времето за изпълнение ще трябва да бъде по-скоростно и качествено от средното, за да се адаптира толкова много материал. На 19 август 2022 г. бе отбелязана 10-годишнината на историята със специална програма. 🎊 По време на излъчването бе показан ✨ промоционален плакат на предстоящия филм. ⤵

Overlord: Sei Oukoku-hen promo poster

🗣️ Режисьорът Наоюки Итоу (Naoyuki Itō) споделя:

„Работим усилено, за да гарантираме, че лентата ще задоволи както феновете на оригиналната манга, така и тези, които гледат само анимето. Ще го 💘 обикнете!“

Късната 🍂 есен (ноември до декември) и ранното ☀ лято (май до юли) обикновено се считат за най-подходящото време да излезе подобен филм, за да има шанс премиерата да се превърне в тотален блокбъстър. Януари и февруари се смятат за 💀 „пагубни месеци“ - по това време предимно излизат лоши заглавия. Сегашните прогнозни месеци за официалния релийз можем да приемем или месеците май-юни 2023 година или ноември-декември същата година.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾