Мангата „Nurarihyon no Mago“ прави своето завръщане след 11-годишна пауза!
25 May

Мангата „Nurarihyon no Mago“ прави своето завръщане след 11-годишна пауза!

Мангата „Nurarihyon no Mago“ прави своето завръщане след 11-годишна пауза!

Добре известната ни манга „Nurarihyon no Mago“ се завръща след продължителен период от отсъствие, за да сме по-точни 11 години по-късно! Авторът Хироши Шийбаши ще възкреси йокаите от клан Нура чрез четири потвърдени глави в новия 🇯🇵 японски комикс, озаглавен „Nurarihyon no Mago: Kage“, който започна своето 📅 публикуване в края на април.

Рикуо Нура е ученик в средното училище през деня и 👻 йокай през нощта. Той не е обикновен дух - той е внукът на Нурарихьон, върховният лидер на клана Нура! Рикуо се стреми да води нормален живот, но дядо му желае той да пожъне успех като законен наследник. Когато междукланови конфликти заплашват стабилността на тяхната организация, Рикуо е изправен пред избор - да продължи да живее като обикновен човек или да приеме своето наследство като йокай. 🤔

Мангата е създадена в чест на петнадесетата годишнина от историята и мангаката Хироши Шийбаши се завръща, за да напише и илюстрира новата история. 🎊 Към момента знаем за четири нови глави, въпреки че всеки почитател тайно 🙌 се надява, че историята ще е по-дълга. Първата глава ни представя „сенчести“ дейности на главния герой Рикуо, започващи от третата му година в основното училище и продължаващи до първата му година в средното.

Оригиналната манга вдъхновява 📺 двусезонно аниме, което е продуциранo от Studio Deen - „Nura: Rise of the Yokai Clan“ през 2010 година и „Nura: Rise of the Yokai Clan - Demon Capital“ през 2011 година. Първият сезон е режисиран от Джунджи Нишимура, а 🎶 музиката за сериала e изготвена от Натсуко Такахаши. Режисьор на втория сезон е Мичио Фукуда, а музиката е дело на Хидеаки Коясу. ✍️ Дизайнът на героите за двата сезона е изработен от Марико Ока.

Nurarihyon no Mago“ е 📅 публикувана за първи път в Weekly Shonen Jump, преди да се премести в Shonen Jump NEXT през 2012 г. Историята се побира в 25 тома с малко над 200 глави. Първоначално мангата е публикувана като one-shot в Akamaru Jump през пролетта на 2006 година. През 2008 г. започва сериализация в Weekly Shonen Jump. С близо 13 милиона продадени копия 🤑 в циркулация до Април 2023, франчайзът се сдобива и🎮 с игра, озаглавена „Nurarihyon no Mago: Great Profuse Hyakki War“ и създадена от Arc System Works.

Шийбаиши е създател и на мангите „Illegal Rare“, „Tsukumogami: Teito Jōhōbu Tokkenchobōin Serosero Nanashiki“ и „Yui Kamio Lets Loose“. Хироши-сенсей наскоро представя „Iwamoto-senpai no Suisen“ в Ultra Jump през февруари 2021 година, след като ✍️ публикува one-shot в приложението Shonen Jump+ на Shueisha през март 2020 г. Мангата продължава да бъде издавана и до днес.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾