Новини от JUMP FESTА 2022 и писмо от Ейичиро Ода към феновете на One Piece
17 Feb

Новини от JUMP FESTА 2022 и писмо от Ейичиро Ода към феновете на One Piece

Новини от JUMP FESTА 2022 и писмо от Ейичиро Ода към феновете на One Piece

Както всяка година и тази JUMP FESTА не разочарова феновете си и обяви новите заглавия, които ще бъдат излъчени през 2022 година. 🥰 За мнозина, информацията, която бе презентирана на събитието, вече е известна, но най-накрая получихме официално потвърждение за 🙌🏼 достоверността ѝ.

JUMP FESTА“ е ежегодно изложение в Япония, посветено на манга и аниме, спонсорирано от Shueisha, издател на различните антологии Jump, сред които са Weekly Shōnen Jump, Jump Square, V Jump, Saikyō Jump и Shōnen Jump+. Първото издание започва през 1999 г. и се провежда в продължение на два дни през декември, като всяка година се посещава от над 100 000 души. По време на събитието се представят нови манга, аниме, филми, игри и фен артикули. Мангаки на популярни настоящи и бивши поредици на Jump често присъстват и много от тях имат панели, където отговарят на различни въпроси.

И така, да започваме! 🔥

My Hero Academia“ и „Dr.Stone“ ще получат нови сезони, а „Black Clover“ ще зарадва феновете си с филм за Юно (Yuno).😮

Дългото чакане приключва и за „Bleach“ феновете, които трепетно 👹 очакват анимето. Новият сезон ще се фокусира върху последната aрка от мангата на Тайте Кубо (Tite Kubo), като се очаква да излезе през октомври месец тази година.

Супер увлекателната история за 🏀 баскетбол, „SLAM DUNK“, ще бъде представена в нова светлина и по-точно - 📽 филм. Тийзър можете да гледате долу. 🔻

Готови ли сте за супер сайън изненада? 👽 Поредицата „Dragon Ball Super“ също ще представи нов филм през 2022 година, като официално се очаква той да излезе на 22 април в японските кина. Сценарият е създаден под 🧐 зоркото око на Акира Торияма (Akira Toriyama) още докато Dragon Ball Super: Broly е бил в завършващите си фази. Хирикоши Камия (Hirikoshi Kamiya), който е по-известен като гласа на Ливай Акерман (Levi Acerman) от популярната поредица „Attack On Titan“, и Мамору Миямо (Mamoru Miyamo), който е гласът зад Ринтаро Окабе (Rintaro Okabe) от „STEINS:GATE“, ще влязат в ролите на злодеите с имена Гама 1 и Гама 2.

Дългоочакваното аниме „SPYXFAMILLY“ също получи официално потвърждение за аниме адаптация, заедно с 😎 втори тpейлър.

Но това не е всичко. На JUMP FESTА също бе потвърдено, че ще излиза нов сезон от бестселър поредицата „Yu-Gi-Oh!“ като ще бъде озаглавена „Yu-Gi-Oh! GO RUSH!!“. Първите епизоди се очаква да започнат излъчване през април. 🥰 Студио Mappa също зарадва феновете на друго заглавие, което всеки аниме фен очаква, а именно „Chainsaw Man“. Стана ясно, че продължението на мангата ще започне да се издава в началото на лято 2022 година, като този път ще се публикува в Shonen Jump+.

Единадесет месеца след официалното потвърждение за аниме адаптация на „Hell’s Paradise: Jigokuraku“, студио 😝 Mappa най-накрая представи на феновете 80-секунден трейлър, който можете да си пуснете по-долу.

🥳 И накрая, но не на последно място, ще ви сюрпризираме с новината, че „One Piece“ ще получи нов филм със заглавие „RED“.

Горо Танигучи (Goro Taniguchi) се завръща във франчайза за първи път от 1998 г. като режисьор на филма. Танигучи, който е най-известен като режисьор на „Code Geass“, по-рано режисира „One Piece: Defeat Him! The Pirate Ganzack!“, като заглавието излиза на Jump Super Anime Tour преди премиерата на анимето през 1999 по телевизията. Тсутому Куроива (Tsutomu Kuroiwa) се завръща от „One Piece Film GOLD“, за да напише сценария за „ONE PIECE FILM RED“. Toei Animation продуцира филма заедно с Ейичиро Ода (Еiichiro Oda). Очаква се да излезе в японските кина на 6 август 2022 г. Като изненада за големите фенове на поредицата, Ода-сенсей представи рисунки на любимите ни Сламени Шапки както ще изглеждат на големия екран.Като за финал ще ви оставим преведено писмо, написано лично от Ода-сенсей, към феновете на One Piece. 😉

„На всички присъстващи на Jump Festa, както и на тези, които гледат онлайн.

Здравейте! Това е бейзболният играч Shohei Odatani, nitoryuu, двоен притежател на схванати рамене и болки в гърба! Тази година имахме парти, което беше по повод глава 1000 от мангата, парти, което беше за том 100, и парти, което беше за епизод 1000 от анимето. Това наистина беше година на неспирни партита. Имаше много проекти. Хареса ли ви да сте част от преживяването? Имаше и няколко съобщения. Актьорският състав на Hollywood One Piece Live Action Adaptation бе обявен! Перфектни са, нали?! Петимата са наистина невероятни! Дори и сега, производството продължава бавно и внимателно. Скоро ще излезе и филм „RED“! Непознато момиче! Шанкс! ЛУФИ! Говорейки за Шанкс, истината е, че той все още е герой, обвит в много мистерия. Какви са отношенията му с момичето? Ще се срещне ли с Луфи?

Това е първият път, когато Шанкс ще се появи във филм в края на краищата... о, той ще се появи! Опитаха се да ме спрат да обявя каквото и да било, но отидох и го казах, така че аз печеля! Освен това, следващата година всъщност е... Двадесет и петата годишнина от мангата! Членовете на моя екип все още планират различни неща, така че, моля, очаквайте ги с нетърпение! Що се отнася до основната история, аз съм изненадан, че бъркотията в Уано все още не е приключила. Както и да е, Луфи! Моля, обърнете внимание на главния герой!! Надявам се да успея да го нарисувам добре...! Освен това, винаги съм искал да нарисувам последната сцена от Уано! Аааа!

По принцип съм много развълнуван за One Piece следващата година. Надявам се да продължите да подкрепяте One Piece!!

декември 2021
Ейичиро Ода.

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾