07 Jan

Новелата Naruto Shinden ще получи ТВ адаптация през февруари!

Новелата Naruto Shinden ще получи ТВ адаптация през февруари!

Тази година комбинираното шесто и седмо издание на Weekly Shonen Jump разкри в понеделник, че новелата Naruto Shinden (The New Legend of Naruto) съвсем скоро ще получи своя телевизионен дебют. Анимето ще се излъчва в продължение на три седмици, като започва в събота, 10-ти феваруари. Списанието не заявява изрично, че адаптацията ще се излъчва в същото време като Boruto: Naruto Next Generations, но се посочва, че и двете ще бъдат излъчвани в неделя.

Сериалът ще включва три новели - Naruto Shinden, Sasuke Shinden, и Shikamaru Shiden. Всичките три книги се развиват във време, когато главните герои вече са родители.

Naruto Shinden е издаден в Япония на 2-ри май, Sasuke Shinden на 4-ти юни, а Shikamaru Shiden на 4-ти юли.

Мирей Миямото (Mirei Miyamoto) е написал Naruto Shinden, Джун Есака (Jun Esaka) е написал Sasuke Shinden, а Такаши Яно е написал Shikamaru Shinden. За илюстрациите и на трите новели се е погрижил не кой да е, а оригиналният манга създател Масаши Кишимото (Masashi Kishimoto). Вдъхновението за телевизионната адаптация съществува още от 2016 година, като първо възниква от Itachi Shinden (Naruto: Itachi's Story) на Яно.

Други новели във франзайчинга, включително Naruto: Sasuke's Story, Naruto: Shikamaru's Story, и Naruto: Konoha Hiden - Shūgen Biyori са получили аниме адаптации в Naruto Shippūden още през 2016-2017.

Източник: Weekly Shonen Jump, издания 6 и 7

Коментари

Публикувай своето мнение...

Е, тъкмо довърших епизодите на Наруто Шипууден след 4-годишна пауза и се чудих как ще живея без това аниме (драма тайм :д) и тук страхотни новини. Преди няколко дни търсех инфо за нов наруто филм, а тук цели епизоди ще има :О сууупер!!!!🙃

Ох, нямам търпение! :О

Страхотно нови Наруто епизоди! 💗 💗

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах