Новелата Naruto Shinden ще получи ТВ адаптация през февруари!
07 Jan

Новелата Naruto Shinden ще получи ТВ адаптация през февруари!

Новелата Naruto Shinden ще получи ТВ адаптация през февруари!


Тази година комбинираното шесто и седмо издание на Weekly Shonen Jump разкри в понеделник, че новелата Naruto Shinden (The New Legend of Naruto) съвсем скоро ще получи своя телевизионен дебют. Анимето ще се излъчва в продължение на три седмици, като започва в събота, 10-ти феваруари. Списанието не заявява изрично, че адаптацията ще се излъчва в Boruto: Naruto Next Generations, но се посочва, че и двете ще бъдат излъчвани в неделя.Сериалът ще включва три новели - Naruto Shinden, Sasuke Shinden, и Shikamaru Shiden. Всичките три книги се развиват във време, когато главните герои вече са родители.


Naruto Shinden е издаден в Япония на 2-ри май, Sasuke Shinden на 4-ти юни, а Shikamaru Shiden на 4-ти юли.


Мирей Миямото (Mirei Miyamoto) е написал Naruto Shinden, Джун Есака (Jun Esaka) е написал Sasuke Shinden, а Такаши Яно е написал Shikamaru Shinden. За илюстрациите и на трите новели се е погрижил не кой да е, а оригиналният манга създател Масаши Кишимото (Masashi Kishimoto). Вдъхновението за телевизионната адаптация съществува още от 2016 година, като първо възниква от Itachi Shinden (Naruto: Itachi's Story) на Яно.


Други новели във франзайчинга, включително Naruto: Sasuke's Story, Naruto: Shikamaru's Story, и Naruto: Konoha Hiden - Shūgen Biyori са получили аниме адаптации в Naruto Shippūden още през 2016-2017.


Източник: Weekly Shonen Jump, издания 6 и 7

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾