Ние сме ППФ, веселите фазани!
09 Dec

Ние сме ППФ, веселите фазани!

Ние сме ППФ, веселите фазани!

С радост Ви представяме една цветна, очарователна и голяма група от млади и страхотни хора! 🤩 Те са изпълнени с много хъс и благодарение на това, се наслаждаваме на страхотни танци! Запознайте се с ППФ и членовете им, етапите през които са преминали, как се справят с трудности и много забавни моменти. 👉

1. Здравейте! Представете се на читателите на Animes Portal.
Здравейте! Ние сме ППФ, веселите фазани! 🐦

2. Как се събрахте и сформирахте ППФ? От къде произлиза името ви?
Марио (лидерът ни) искаше да направи мъжка к-поп група, но мъжете по това време, тоест преди пет години, се оказаха несериозни и постепенно групата започна да допуска и жени. И макар от тогава да мина много време, нашата група за разисквания все още се казва Мъжка Дебилна К-поп група.
Ами искахме името да бъде трудно за произнасяне на сцената и да звучи трудно за надъхване. Също така имаме няколко значения на съкращението, в зависимост дали има деца или не наоколо. 

3. Кои са членове на групата?

Може да опишете приноса на всеки един за групата с няколко изречения или с какво той е уникален за нея. 🤗

Нашето „ято“ се дели на няколко групи:

Активни фазани
Ру, Ради, Рали, Мими, Жоро, Емо, Марио, Петя, Пати, Тони, Ива, Пами

Резервни фазани

Роси, Лили, Дора, Стеф, Цвети, Тото, Дарси

Мигрирали фазани

Кирчо, Жоро, Петя, Коцето, Дани, Кало, Денис

Загубени фазани

Ива, Мони, Пепи, Криси, Мишо, Тони, Мария, Райчо, Мирела, Ан-Мари

4. Кой или какво ви вдъхновява да танцувате?

Ами всички ги вдъхновяват различни неща, все пак сме голяма група. Това което ни обединява, е че всички искаме да танцуваме за удоволствие и ако някой иска да се състезава сериозно или да прави такива участия, е напълно свободен да го направи с други хора. (или в някои редки случаи, заедно решаваме, че ще се пробваме да се състезаваме, пък каквото стане)

5. Кои са любимите ви изпълнители от K-POP сцената?

Тъй като сме мнооооого хора в ППФ, имаме страшно много любими изпълнители. Някои от групите, които се харесват на всички (или поне повечето) от групата са Seventeen, Golden Child, Monsta X, UP10TION и много други. 🎶6. Как избирате песен и репетирате за нея? Какъв е процесът при научаването на стъпките и колко време ви отнема, за да подготвите напълно една хореография?

Е, тук е сложно. Още не сме открили златната среда как точно да се подготвим. 🧐 След всяко изпълнение започваме обсъждания и решаваме какво ще опитваме за следващият танц да  постигнем. Опитвали сме да учим на бавна скорост, опитвали сме да всеки поотделно да си вади танците и после заедно, опитвали сме всеки да вади части от танца и още други методи. Този, на които сега сме се спрели, е бързо учене. Тоест в нито един момент песента не й се намаля скоростта и идеята е още от първият ден да хванеш основните движения и постепенно да ги чистиш.
Преди сме подготвяли танци около 4-5 месеца, а сега успяваме да се справим (в зависимост колко хора сме и дали са в България) за около месец и половина-два.

7. От всички денс кавъри, които сте правили до момента, кой е любимият ви и защо?
Марио:
За мен е миксът ни от Mamamoo, Block B и Seventeen. Защото имаше страхотна енергия на сцената, бяхме много цветни, разнообразни и креативни.
Ради:
Golden Child – DamDaDi. Обичам този танц, още откакто излезе и цялата енергия покрай ученето му ми хареса, плюс че бяхме най-сладките бейзболисти на сцената!
Ру:
Моят любим кавър, който сме правили с ППФ, е Aniplay 2017, миксът ни (Mamamoo+Block B+Seventeen), защото беше цветно и енергично и доста забавно. 🤗
Мими:
Любимият ми танц, който сме правили е на Голдън Чайлд – Дамдади, защото беше танц, който от момента, в който излезе исках да науча и бях изключително щастлива колко много ни харесаха с него. Бонуд беше, че получихме и някакво признание на ГТК 🤣
Георги:
Когато правихме Tonight на UP10TION ми беше мега готино, както и микса за Aniplay 2017.
Рали:
Бях голям фен на ППФ по време на кавъра им Attention на UP10TION! (понеже не участвах, имах възможността да застана от страната на феновете и да изгоря на слънцето заедно с ППФ 😄 хаха)
Пами:
Любимият ми кавър на ППФ е кавърът им на Aniplay 2017!
Петя:
Тъй като не съм участвала в кавър, и то на сцена, харесах Energetic и DamDaDi. Някой ден ще бъда истински фазан и аз! Но перата ми още са мънички хаха 😄
Тони:
Energetic, защото бяхме драматични (не се случва често) в началото и после много хардкор, енергични струни и пианисти.
Ива:
DamDaDi! Забавна песен, забавен танц, забавни репетиции, забавно на сцената!
Емо:
Ами Energetic, защото имаше драматични моменти. Освен това беше и от първите танци, в които е трябвало да спирам рязко, което ми беше интересно.

8. Имали ли сте трудни моменти и как сте успявали да се справите с тях, за да стигнете до тук?

Да, имали сме много трудни моменти. Това, което на нас ни помага е, че след всяко изпълнение се събираме и обсъждаме какво се е получило и какво не и как това се е отразило на всеки. От кое му е станало кофти, кое го зарадвало, накратко всичко. След това като се видим тези неща не ни тежат защото вече сме ги казали.

9. Какво обичате да правите през свободното си време?

Всеки обича различни неща – четене на книги, игри, уарп, импро театър, гледане на сериали/филми, гледане на клипчета на любими артисти, докато плачем и други 😂

10.  Имали ли сте забавни случки по време на репетиции – какви?

Лили и Рая са близначки. Лили танцува с нас, а Рая ни е фенка. Та докато си имахме една репетиция, избягаха от бала си и дойдоха при нас, по повод рождения ден на Ру. Най-готиното беше, че роклята на Рая светеше и се редувахме да ходим в тъмния коридор да я видим. Естествено, не пропуснахме да си направим снимки и беше много приятно да видиш група нормално облечени хора до две елегантни, прекрасни, гримирани и с прически дами.

11.  Имали ли сте гафове на сцената и какви?

Ако изключим – не знаене на танц, брeйн фарт, забравени движения, разместени в последният момент позиции, защото някой го няма, преумора, мърдаща се сцена, стрес, ПАНИКА, не чуване на музиката, избързване на тактове. 😅 Ако изключим тези неща не сме имали гафове.

12. На кои събития сте участвали? Какво е усещането да си на сцената?

Участвали сме на Aniplay (многократно), Aniventure (многократно), ГТК (двукратно). 🤩
Усещането на сцената е бързо. Два месеца репетиции минават като все едно да си поемеш дъх. Излизаш, виждаш светлините, чуваш музиката, започваш да се движиш, емоцията те завърта и седиш задъхан и замръзнал в последната поза и хората ръкопляскат, а ти се чудиш как е минало толкова бързо времето.

13. Получавали ли сте награди и ако да на кои събития и коя година?
ГТК 2018г. - специална награда. 🏆

14. Какъв съвет бихте дали на тези, които тепърва искат да сформират своя K-POP денс група?
Бъдете искрени едни с други и като нещо в отношенията на другите не ви харесва си ги кажете, за да може да се забавлявате повече и по-малко да се карате.


15. Какви други планове или дейности могат да очакват феновете от вас?

Последните два месеца решихме всеки уикенд да научаваме по около минута от някой танц за две репетиции и да снимаме резултата. Клипчетата можете да видите в социалните ни медии, но за жалост за сега ще паузираме тези дейности, за да започнем подготовка за Aniplay 2019. Очаквайте от нас свежест и енергия! 🔥


ППФ може да намерите във Facebook  и Youtube

Още техни снимки, разгледайте в галерията по-долу.👇

Кредити снимки: Fridey Chopsticks и
Андрей Спиридонов


Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾